La Garrotxa a tota manxa

La VII Acordionada de Tortellà, el 24 de setembre

| 11/09/2016 a les 07:00h

L'Acordionada de Tortellà se celebrarà el proper dissabte 24 de setembre en aquest poble de l'Alta Garrotxa amb concerts, fira de lutiers, dinar popular, cantada de corrandes, cercavila i tallers diatònics. I molt important: Carles Belda en serà l'artista convidat.
Cercavila de l'Acordionada. Foto: Acordionada de Tortellà

L'associació Mall (Músics Associats del Llierca) organitza aquesta trobada d'acordionistes que és més que una trobada d'acordionistes. Enguany, es començarà de matí amb l'acordionista Carles Belda, que oferirà el seu exitós taller 'Rumbes al diatònic'. També se'n farà un altre de nivell més bàsic que impartirà Alba Tomàs.

Després de la tradicional cercavila hi haurà un dinar popular al casino, amb concert-vermut a càrrec de l'acordionista Adrià Dilmé, Germà Negre i cantada de corrandes a la sobretaula. A la tarda hi haurà mostra d'acordionistes i fira de lutiers a la plaça del Mercat. Presentats per Guillem Sobrepera, actuaran entre altres Marta Rius amb Queralt Camps, Josep Vilarrublas ‘Pepón’, Montse Casanova & Diatonic’s, Andrea Porcar amb Jaume Feliu i Panxito, Sedo i Adrià Garcia amb Alba Tomàs, Pol Valverde amb Koldo Gonzàlez i Dani López, Cesc Sans amb Georgina Fàbregas (Sa Cobla), Alba Tomàs amb Niu, Perepau Ximenis amb Brunzit, Mirna Vilassís i Carles Belda. Al vespre, l'acció es traslladarà al Cafè Roc, on hi haurà la sessió improvisada 'Jam tocaràs'.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, acordió, Tortellà, acordiona