Estrena

L'àlies nocturn de Tildo Muxart

Estrenem «That's The Girl», tema del seu debut 'Tildo Muxart' (Blanco y Negro, 2017)

El concert de presentació serà el proper dimecres 29 de març a la sala El Molino de Barcelona dins el Festival del Mil·lenni

| 23/03/2017 a les 15:00h

Tildo Muxart
Tildo Muxart | Arxiu de Blanco y Negro
El rhythm'n'blues corre per les venes de Tildo Muxart. El jove cantant barceloní estrena amb Enderrock.cat el tema "That's The Girl" a un dia de la publicació del seu primer treball d'estudi, Tildo Muxart (Blancoynegro, 2017).

Amb una veu que pot recordar Ramon Mirabet i amb incursions al rock més clàssic i al folk d'estil molt similar a grups actuals del panorama internacional com Mumford and Sons, el barceloní presenta una cançó, com diu ell, "d'aquestes tradicionals, on apareix la típica noia de poble en qui tots es fixen perquè té algo especial". 



Es tracta d'un primer àlbum que Muxart utilitza per presentar-se tant a l'exterior com a casa. Podem avançar també que el primer tema, "Wolf", és un dels més especials per al compositor: "El llop són els pensaments negatius que m'ataquen quan me'n vaig a dormir. És un moment en què no puc parar de donar voltes a moltes coses, sóc bastant bipolar. El que explico a la cançó és que intento allunyar-lo però forma part de mi, m'acompanya cada nit", i després de riure accepta: "Crec que ho pinto més romàntic del que és".

Muxart és una nova promesa de la música catalana, que canta en anglès: "les meves influències des de petit són angleses i no puc concebre la música d'una altra manera", i que entra fort en el panorama musical del país presentant un sincer Tildo Muxart (Blancoynegro, 2017) que "parla bastant de mi, suposo que com en el cas de qualsevol compositor".

El podreu veure en directe el proper dimecres 29 de març a les 21 h a la sala El Molino de Barcelona en el marc del Festival del Mil·lenni. 

Contingut relacionat

Arxivat a: Enderrock, Festival Mil·leni, Tildo Muxart

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.