Actualitat

La música es posiciona a favor del referèndum

Una vintena de personalitats del sector musical es fotografien amb una urna per donar suport a la causa democràtica

| 18/05/2017 a les 10:22h

Fotografia d'unitat a favor del referèndum
Fotografia d'unitat a favor del referèndum | Samantha Payà
L’esfera musical catalana s’ha unit per escenificar en una fotografia el seu suport al referèndum. En una imatge d’unitat al voltant d’una urna gegant davant el museu Disseny Hub de Barcelona, la indústria musical es posiciona al costat del clam social a favor de les urnes com a única via possible per solucionar el conflicte polític que viu el país.

A la fotografia hi apareixen músics com Josep Thió de Sopa de Cabra, Natxo Tarrés de Gossos, Joan Dausà, Sicus Carbonell (Sabor de Gràcia), Joan, Lluís i Maria Fortuny de l’Elèctrica Dharma i directors de diverses sales o festivals com Gemma Recoder i Ignasi Termes (Canet Rock), Alberto Guijarro (sala Apolo), Fede Sardà (sala Luz de Gas), Quim Marcé (sala La Mirona i Teatre de Bescanó), Roberto Tierz (sala Sidecar) o Lluís Torrents (sala Razzmatazz).

Completen la llista de 26 personalitats Jordi Gratacòs (president D’ARC – Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya), Carmen Zapata (gerent de l'ASACC, Associació de Sales de Concerts de Catalunya, i del festival Curtcircuit), Xavi Fortuny (director d’RGB Management i Cases de Música), Jordi Bianciotto (crític musical), Josep Sanz (VipMusic SL), Jaume Ramon Espígol i Dolors Vilà (sala Oncle Jack), David Lafuente (sala Salamandra), Joan Rosselló (sala Barts, The Project), Sílvia Berna (sala Barts), Josep Maria Mainat (músic i productor de televisió) i Vanessa Ribas (sala Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat).

La gastronomia també es posiciona
Els professionals de primer nivell de la gastronomia catalana també protagonitzen una fotografia sectorial a favor del referèndum. Els cuiners que s’han posicionat són: Ada Parellada (Semproniana), Sergi de Meià (restaurant Sergi de Meià), Carles Gaig (restaurant Gaig), Albert Raurich (Dos Palillos i Dos Pebrots) i Dilawar Hussain (Taste House de Badalona).

Cuiners que donen suport al referèndum Foto: Samantha Payà

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, referèndum, música, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.