Discos

Jair Domínguez presenta Caritat Humana i Senior revela les seves versions «valenciana»

Consulta les novetats discogràfiques d'avui

Xavi Alías, The Invisiblemens, XavisS i Anna d'Ivori també han tret disc recentment

| 09/06/2017 a les 10:50h

Sènior i el Cor Brutal
Sènior i el Cor Brutal | Óscar Garrido
El debut de Caritat Humana –grup del periodista Jair Domínguez– i els 10 anys sobre els escenaris de Senior i el Cor Brutal, que enguany estrenen un disc de versions, encapçalen les novetats discogràfiques de la setmana. També treuen disc Xavi AlíasThe InvisiblemensXavisS i Anna d'Ivori.

Caritat Humana
Caritat Humana
(Halley Records, 2017)
Rock d'autor

Delirant i hipnòtic, l’escriptor i periodista barceloní establert a l’Alt Empordà Jair Domínguez enceta un camí musical inèdit amb Caritat Humana i un àlbum homònim. Domínguez no només s’encarrega de la composició, sinó que canta i toca la guitarra elèctrica, teclats i sàmplers.



Senior i el Cor Brutal

Valenciana, vol. 1
(Malatesta Records, 2017)
Cançó d'autor

Acompanyats de la Síndrome Lomax i tot just complint 10 anys de trajectòria, la banda estrena a les plataformes digitals Valenciana. Vol 1, on ofereix un recital de les versions que han revisitat els darrers anys.



Xavi Alías
Carib
(Escafandra, 2017)
Cançó d'autor

El cantautor del Baix Llobregat torna amb un segon disc després d'haver irromput a l'escena l'any 2014 amb la publicació de La set de la balena (Escafrandra). En aquest disc el músic evoluciona i experimenta per primer cop amb els sons electrònics.



The Invisiblemens
The Invisiblemens
(Temps Record, 2017)
Cançó d'autor

The Invisiblements hi perdura la genètica d’antigues bandes i trajectòries d’un temps en què el rock’n’roll ha estat l’inseparable vincle dels camarades d’una generació. Enguany el trio debuta amb un disc que ha estat concebut com un treball fotogràfic.



XavisS
4
(Picap, 2017)
Cançó-pop

El cantautor reusenc, que va engegar com a músic fa quasi dues dècades al capdavant del grup Mai Toquem Junts, presenta enguany la seva tercera fita en solitari. El disc, que arriba després de fer gira per Europa, és probablement el seu àlbum més personal fins a la data, amb nou cançons concebudes a la vora del Mediterrani.



Anna d'Ivori
Rere els vidres
(Audiovisuals de Sarrià, 2017)
Cançó-pop

Rere els vidres és el nom de l'àlbum de debut de la tarragonina Anna d'Ivori, que es posa de llarg juntament amb la seva banda. L’àlbum, enregistrat a Amanita Estudi (Constantí) per Sergi Sabaté, consta de 10 temes produïts pel grup al llarg d'un any.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.