Festivals

Ripollet Rock Festival, 25 anys viatjant al regne del mètal

El divendres 25 d'agost la cita assoleix la 25a edició amb un cartell de luxe

| 21/08/2017 a les 11:30h

Loudness
Loudness | Xavier Mercadé
El Ripollet Rock Festival torna el 25 d'agost amb una edició, la dels 25 anys, més reforçada que mai: enguany obriran la cita els catalans Regresión, i seguiran Rising Core amb els polonesos Crystal Viper i els alemanys Jaded Heart, mentre que els japonesos Loudness protagonitzaran un flamant final de festa.

L'embrió del festival cal buscar-lo l'abril del 1985, quan uns joves amants del rock dur capitanejats per Paco González van estrenar el programa de ràdio Viaje al reino del métal a l'emissora local Ràdio Ripollet. No va ser fins al cinquè aniversari del programa que van tenir suport per part de les institucions i es va produir un punt d'inflexió que va permetre programar BronceLegion i Fuck Off en un concert ple de gom a gom al Pavelló d'Esports.

L'any 1993 se'n va poder celebrar la primera edició, nodrida únicament de bandes locals, que va ser tot un èxit de convocatòria i va permetre que el festival continués creixent.

Els bascos SuTaGar, a l’edició del 1994, van ser el primer grup de fora de Catalunya que va participar al festival; després els van seguir Barón Rojo, Ska-P, Hamlet, Color Humano, Discípulos de Otília, Ktulu, Blaze Out... i també algunes bandes internacionals, com els panamenys Los Rabanes, els alemanys Rage i Primal Fear, els belgues Exterminator, BonfireIron Savior.
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.