concert

Sound of Thunder anuncia el seu primer concert a Catalunya

El grup nord-americà, que fa uns dies va publicar una versió heavy mètal d'«Els Segadors», passarà per Terrassa el dia 2 de desembre

Sound of Thunder: «Tenim un problema amb la brutalitat policial dels Estats Units, i molta gent empatitza amb Catalunya»

| 13/10/2017 a les 10:32h

A Sound of Thunder davant el Capitoli a Washington DC
A Sound of Thunder davant el Capitoli a Washington DC | Arxiu
El grup de Washington DC Sound of Thunder, que s'ha fet viral a Catalunya aquesta setmana per la seva versió d'"Els Segadors" passada pel sedàs del heavy mètal, ha anunciat el seu primer concert al Principat: serà el dia 2 de desembre a la Faktoria d’Arts de Terrassa. El grup, que tenia pensat publicar la cançó dins un àlbum que traurà l'any vinent, va decidir avançar-ne l'estrena arran dels darrers esdeveniments polítics.

Aquest serà el primer concert de Sound of Thunder Catalunya i l’únic que faran a Europa. El grup va ser format l’any 2008 per Josh Schwartz –guitarra– i Chris Haren –bateria–, i l’any següent s’hi va afegir Nina Osegueda –cantant–. La mare de la cantant és catalana, i per això va decidir fer la versió de l'himne català. "Tenim un problema amb la brutalitat policial dels Estats Units, i molta gent d'aquí empatitza amb Catalunya", ens deia la música en una entrevista a Enderrock.cat.

La banda ofereix una combinació de heavy mètal, progressiu i rock clàssic. No fan cas de les tendències, i se centren en la qualitat de l’escriptura de cançons amb melodies i rifs memorables.

Van fer el seu primer espectacle en directe amb Osegueda el febrer de 2010. Aviat van començar a obrir-se per a actes nacionals, i ràpidament van obtenir experiència i van desenvolupar una presència escènica pròpia i única.

Les entrades per al concert es poden trobar al web de Faktoria d’Arts i tenen un preu de 12 euros.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Sound of Thunder, concert, terrassa, heavy mètal

COMENTARIS

The Reapers

Teresa Garcia Carós, 25/10/2017 a les 16:20

La versió dels Segadors en versió heavy metal m'ha semblat la cosa més preciosa del món. No hi ha cap versió que m'emocioni més, justament perquè la lletra de la cançó és agressiva per la qual cosa una música heavy metal li va de nassos. A més, aquests nois són fantàstics. Us ho diu una dona de 67 que té els peus pelats d'anar a concerts al llarg de tota la seva vida. El que em sap greu és que el desembre seré a USA i me'ls perdré.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.