festivals

Txarango, Smoking Souls i Portobello, noves confirmacions per a l'Acampada Jove 2018

Els tres grups s'afegeixen als ja anunciats Buhos, VadeBo, Sense Sal, Ebri Night, Tremenda Jauría i Setrill

| 28/02/2018 a les 10:37h

Smoking Souls
Smoking Souls | Xepo W.S.
L'Acampada Jove continua afegint noms al cartell. El festival ha comunicat tres plats forts que seran a Montblanc del 19 al 21 de juliol, i  d'aquesta manera Txarango, Smoking Souls i Portobello s'afegeixen als ja anunciats Buhos, VadeBoSense Sal, Ebri Night, Tremenda Jauría i Setrill

Després de l'èxit del seu últim disc, El cor de la terra (DiscMedi, 2017), Txarango torna amb força a l'Acampada Jove per fer ballar el públic a ritme de reggae, rumba i pop. Per la seva banda, Smoking Souls hi seran amb la gira del seu darrer treball, Cendra i or (Propaganda pel Fet!, 2017), que vol escampar un missatge d'esperança. Per últim, Porto Bello portaran la felicitat amb els sons més balcànics i jamaicans del seu mestissatge festiu.

El director de l'Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat amb l’anunci que "el festival acull una diversitat d’estils musicals, que comprèn grups des del reggae fins al rock, passant pel folk, el rap i la rumba". En aquest sentit, Morales ha remarcat "la clara aposta de l'Acampada Jove pels grups dels Països Catalans que reivindiquen l'alliberament social i nacional".

L'Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana i l'Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l'Acampada s'ha celebrat a Sant Celoni (entre els anys 2005 i 2008) i a Arbúcies (del 1996 al 2004).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, acampada jove, festivals, Portobello, Smoking Souls, Txarango

COMENTARIS

Horari concert Txarango

Oscar.ferrus, 10/07/2018 a les 17:13

Hola, m’agradatia saber l’hora de l’actuació del grup Txarango del dia 19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.