Estrena

«Diria que eres tu», últim avançament del nou disc de Joan Dausà

Estrenem la cançó que forma part d''Ara som gegants', el nou disc del santfeliuenc que es publicarà el divendres 13 d'abril

Vols venir a l'Enderrock Sona amb Joan Dausà i Chet?

| 12/04/2018 a les 12:05h

Joan Dausà
Joan Dausà | Michal Novak
Ens trobem en una setmana intensa per a Joan Dausà. Aquest divendres es publica el tercer àlbum d'estudi del santfeliuenc, Ara som gegants (Promo Arts, 2018), i durant tota la setmana s'han anat desgranant cançons i videoclips que ajuden a intuir-lo millor. Avui, a Enderrock.cat estrenem "Diria que eres tu" amb un vídeo a Youtube fet pel mateix Dausà on també ens descobreix la lletra de la cançó.



En paraules de l'autor, el tema en qüestió és: "Una picada d’ullet a l’estil narratiu dels dos primers discos, sobretot el primer –Jo mai mai (Satélite K, 2011)–. És una cançó que parla del món de la parella i la sempre complicada decisió de tancar definitivament una història d’amor després d’haver decidit deixar-ho. I quan sembla que ja ho tens clar, la vida et sorprèn i, de nou, t’envaeixen tots els dubtes".

De moment només hi ha tres dates de presentació d'Ara som gegants, però totes tres són d'altura. Acompanyat de tres músics a partir d'ara, Joan Dausà tancarà el festival Strenes el proper 30 d'abril a Girona. El segon serà un concert molt especial al Tibidabo, el 25 de maig (aquests dos concerts ja tenen les entrades exhaurides), i el tercer serà al Festival de Cap Roig, el 3 d'agost.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Joan Dausà, Diria que eres tu, cançó, Ara som gegants

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.