Entrades gratuïtes pel concert d'Slips

| 09/05/2007 a les 16:30h

El seu nom traduït al català vol dir patinada, error o lapsus. I podia semblar que les seves dues primeres entregues es quedaven en això, una anècdota. Però el llençament del seu tercer disc, Contraatac Funk! (Music Bus, 2007) desmenteix tot el que es pogués pensar. El grup vallesà ha tornat per omplir el buit de música funk i rap que hi ha, segons el seu parer, al panorama actual. El treball conté tretze temes, alguns molt ballables com “Buenfunky”, d' altres més funk com “Digues-m’ho xiulant" o “Aixeca’t”, i algunes més reggae com “Zapping”.
Demà ofereixen un concert a la Sala B de Luz de Gas en exclusiva per als socis del Club TresC i pels lectors d’Enderrock. Per anar-hi només heu d’enviar un correu electrònic amb les vostre dades i un telèfon de contacte aquí. Hi ha 10 enrades dobles disponibles per als primers d’enviar el correu.
Slips és un grup format als noranta com un ‘divertimento’ a partir dels membres d’altres formacions musicals. L’acollida rebuda va ser tan bona que van decidir convertir el grup en prioritat, i van editar dos discos: MCMXCII (DiscMedi, 1992), i Sexy Flash Funk (DiscMedi, 1994), amb el qual van guanyar el premi al Millor disc de l’any, otorgat per Ràdio 4. 
Arxivat a: Enderrock