Festivals

Fimuca, quan els carrers de Cardedeu s'omplen de música

La Fira de la Música 2018 se celebrarà el pròxim 14 de juliol a Cardedeu

| 09/07/2018 a les 12:00h

Fimuca
Fimuca | Arxiu Fimuca
Arriba una nova edició de la Fimuca, la Fira de la Música de Cardedeu, que tindrà lloc el proper 14 de juliol en aquesta població del Vallès Oriental. En aquesta edició hi participaran més de trenta grups, que actuaran pels diferents carrers i places del centre de la població. La Fira de la Música, organitzada per l'ASMUCA (Associació de Músics de Cardedeu) i amb la col·laboració de la Fundació SGAE, s'ha consolidat com una de les fires que donen la possibilitat a músics d'estils i àmbits molt variats de fer conèixer les seves propostes en directe.

Els grups participants d'aquesta edició optaran a cinc premis. El primer, valorat amb 1.500 euros, rep el nom del raper mallorquí Valtonyc, ara exiliat a Bèlgica pel contingut de les seves lletres. A aquest guardó només hi podran optar els grups de tres components o més. La Fimuca també oferirà els premis Duplicat i Asmuca, valorats amb 500 euros, per als millors duets o cantautors. Finalment també s'atorgaran dos premis molt singulars: el Premi Especial RKMM, que oferirà l'oportunitat d'enregistrar un tema en format d'àudio i vídeo i la difusió pel canal RKMM Livemusic, i el Premi Especial Imaicom, que donarà l'oportunitat de crear una pàgina web.

Aquest any el jurat professional estarà format per Jordi Novell (Revista Enderrock), Josep Thió (compositor i guitarrista de Sopa de Cabra), Agnès Juez (representant de l’Acadèmia de la Música Catalana), Meritxell Neddermann (pianista i compositora), Paula Grande (cantautora), Àlex Martínez (productor, arranjador i compositor) i Gerson Gelabert (guanyador del premi Fimuca 2012 amb la formació GG).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Cardedeu, Fira de la Música, Fimuca, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.