concerts

Els músics catalans traspassen fronteres

Bad Gyal, La Pegatina o La Sra.Tomasa són alguns dels artistes d'aquí que aquest estiu surten a tocar per Europa i els Estats Units

| 10/07/2018 a les 20:30h

Bad Gyal
Bad Gyal | Xavier Mercadé
Les cançons dels Països Catalans no neixen per quedar-se aquí, sinó per traspassar fronteres i donar-se a conèixer arreu del món. Molts músics catalans estan fent voltar els seus treballs discogràfics per Europa o altres continents, com és el cas de Maria Arnal i Marcel Bagés, que van portar els temes del seu últim disc a Washington fa ben poc, o de Pau Alabajos, que va celebrar la revetlla de Sant Joan a Londres. Fem una volta pel globus per localitzar les gires internacionals dels nostres artistes.

La Sra. Tomasa
Entre la programació de la banda barcelonina pels festivals de rigor de la temporada d'estiu també s'hi troben escapades cap a territori europeu. El grup visitarà el Festival Polé Polé de Bèlgica, el Welcome to the Village dels Països Baixos i el Sziget Festival d'Hongria amb Hora de Joglar


Love of Lesbian
Vint anys de trajectòria es mereixen una gira que contingui alguna sorpresa. Després de passar pel Gran Teatre del Liceu de Barcelona, la banda també té programats dos concerts a València durant el mes de setembre, així com un directe a l'Auditorio Nacional de Ciudad de México el proper 18 d'octubre. 

La Pegatina
Els de Montcada i Reixac estan més que acostumats a transportar els seus instruments per aeroports i escenaris llunyans. Aquest estiu passaran pel Paléo Festival Nyon de Suïssa, el Festival ManiFiesta de Bèlgica, l'Street Mode Festival de Grècia i per moltes altres cites musicals dels Països Baixos. 


Mourn
Del Maresme a la capital dels Estats Units per conèixer-ne tots els racons. El rock alternatiu de Mourn té concertada una gira 'a l'americana' que els tindrà entretinguts fins ben entrat el mes de novembre. Sorpresa familia (Captured Tracks, 2018) no pararà de sonar en més de 21 ciutats com Nova York, Washington, Atlanta, New Orleans, Austin o Phoenix.
 
Txarango
Abans del tancament de gira al Festival Esperanzah! el proper 13 d'octubre, les cançons dels del Ripollès traspassaran fronteres fins a Alemanya, als festivals Kultursommer i Bardentreffen, i també arribaran fins a França, Suïssa i els Països Baixos, on faran lluir els temes del seu darrer àlbum, Afagant l'horitzó (autoeditat, 2017).
 

Bad Gyal
Una de les artistes de la nova onada de músiques urbanes que es troba en un punt més àlgid és Bad Gyal. Alba Farel·lo ja porta uns mesos viatjant per Europa,aquest estiu continua la gir per Anglaterra, Itàlia, Portugal i Suècia. Després l'espera una gira pels Estats Units amb més d'una desena de concerts on el dancehall serà el protagonista. 


Joana Serrat
No només en escenaris com el del Cruïlla es podrà veure a la vigatana Joana Serrat, la cantautora també trepitjarà el Regne Unit quan la calor amaini. El proper 7 de setembre l'artista portarà la seva música al festival The Long Road Festival, a Lutterworth.

Roba Estesa
La banda del Camp de Tarragona té predilecció per un país en concret: la República Txeca. Del 12 al 15 de juliol les integrants del grup tocaran cada dia en una sala diferent de la regió i mostraran al públic txec el seu folk més enèrgic i feminista. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, gira, Bad Gyal, La Pegatina, La Sra.Tomasa, Joana Serrat, Love of Lesbian, Txarango, concerts

COMENTARIS

I els punks?

Borbómort, 16/07/2018 a les 11:33

Els Crim han estat girant per tot europa i estats units durant gairebé dos mesos fins fa ben poc! I poseu a roba estesa per 3 concerts a la republics txeca? XDDDD

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.