Sona9

El programa Sona9 no fa vacances ni a iCat ni a Catalunya Ràdio

Durant les properes setmanes estiuenques l'espai radiofònic s'emetrà els dilluns per iCat i els dissabtes per Catalunya Ràdio

| 23/07/2018 a les 16:00h

Classificats del Sona9 2018
Classificats del Sona9 2018 | Carles Rodríguez, Xepo WS i Laura G. Guerra
El programa Sona9 d'iCat no tanca per vacances, ans el contrari. Aquestes setmanes de calor i platja la música emergent catalana no pararà de sonar a la ràdio pública del país. Descobrirem el talent dels 15 grups classificats a la primera ronda del Sona9 de la mà de Lluís Gendrau, amb la novetat que els propers sis programes també s'emetran per Catalunya Ràdio cada dissabte de les 18 h. A iCat el Sona9 continuarà emetent-se a les 23 h dels dilluns.

La programació estiuenca del programa Sona9 a Catalunya Ràdio i iCat serà la següent:

Dilluns 23 de juliol a iCat: Sentirem el pop de L'Home Invent, el mestissatge dels tarragonins La Tortuga que Nunca Tuve i el grup de la Ribera d'Ebre Menut. Per Catalunya Ràdio s'emetrà el 28 de juliol.

Dilluns 30 de juliol a iCat: Sonarà el grup de pop-indie barceloní Maravint, el mestissatge electrònic dels empordanesos Cuits i el rock-country dels santcugatencs Pubilles Ninja. Per Catalunya Ràdio s'emetrà el 4 d'agost.

Dilluns 6 d'agost a iCat: Escoltarem els grups valencians d'aquesta edició del Sona9, el pop-rock festiu de King Kong Boy, l'indie-rock de L'Home Brut i el pop emocional de Novembre Elèctric. Per Catalunya Ràdio s'emetrà l'11 d'agost.

Dilluns 13 d'agost a iCat: Des de Palma sentirem el pop-rock-folk de Cabot, de Marratxí; el pop progressiu de Monxos des de Pollença i l'indie-rock de Mareselva, de Petra. Per Catalunya Ràdio s'emetrà el 18 d'agost.

Dilluns 20 d'agost a iCat: Escoltarem el pop-folk dels barcelonins Plou, el pop-rock-folk dels també barcelonins Ushanka i la fusió de pop, cançó, rumba i bossa de Sandra Bautista des de Martorell. Per Catalunya Ràdio s'emetrà el 25 d'agost.

Dilluns 27 d'agost a iCat: Anunciarem els 12 semifinalistes del Sona9 2018 que actuaran a l'Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla a Tarragona i el BAM de Barcelona.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, iCat, Catalunya Ràdio, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.