Videoclip

Bedroom, la recerca natural de l'amor

Estrenem "L'amor feréstec", el nou videoclip del grup d'Albert Aromir

Primera fornada de discos de tardor

| 17/09/2018 a les 11:30h

Albert Aromir
Albert Aromir | S. Navarrete
"L'amor feréstec" és una de les onze cançons que formaran el proper àlbum de Bedroom, Fang (Hidden Records, 2018). El disc sortirà el 5 d'octubre, aquesta setmana, però en mostra el primer avançament. Per anar fent boca, estrenem el videoclip de "L'amor feréstec".



Apareixent per primera vegada en un videoclip, els membres de Bedroom ensenyen la seva cara més real a través d'una successió d'imatges on es barregen natura amb elements desencaixats com homes manta. La banda vestida amb monos industrials toca enmig del bosc en un clip dirigit per Nikita Routchenko que vol mostrar la bellesa en les imperfeccions, i reflectir d'aquesta manera el significat de la cançó: "El que nosaltres no tenim i que busquem i buscarem eternament", explica Albert Aromir, compositor del grup.

El nou tema s'adscriu a la perfecció en cos i esperit als anteriors treballs de Bedroom. Fang és la propera peça d'orfebreria creada per l'il·lustrador, músic i compositor Albert Aromir i la seva banda. El pop-folk del grup és intimista i melancòlic i sap entremesclar els punts onírics amb un imaginari propi. Tant a les lletres d'Aromir com als videoclips com el que estrenem, el realisme i la fantasia hi són ben presents.

Deu anys després de l'àlbum de debut, La casa dins la casa (Foehn, 2008), el grup es consolida amb el seu quart àlbum. Fang escapa de la realitat quotidiana i mundana del ciment, tal com ho descriu el mateix grup: "Un cant als orígens i a la naturalesa". El 'fang' es veu com un element natural, fràgil i mutant però que alhora, segons Aromir, "és l'única terra habitable".
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Bedroom, estrenes, Amor feréstec

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.