Videoclip

Les imparables Wom's Collective canten qui són

"Womsong" és la carta de presentació de la formació, feta videoclip

El proper directe del quintet serà el 5 d'octubre a la FNAC Arenas

| 19/09/2018 a les 10:20h

Wom's Collective
Wom's Collective | Isabella Antonelli
Wom Trio, la formació femenina que integraven Laia Fortià, Clara Luna i Gemma Abrié, s'ha reconvertit després de quatre anys en Wom's Collective, una proposta que té com a finalitat unir el talent femení forjat en el panorama català actual. La iniciativa ja ha gestat un treball discogràfic, que h tingut la col·laboració d'altres cantants catalanes de renom com Judit Neddermann, Núria Graham o Sara Pi. Avui estrenem el videoclip de "Womsong" a tall de presentació, per fer cinc cèntims de qui són i què fan. 


"Imparables, increïbles, infinites i incondicionals", les integrants del grup troben fins a quatre adjectius per definir-se. Precisament d'autodefinir-se va l'audiovisual que presenten, de cridar qui són sense timidesa. A "Womsong" s'hi mostren amb total naturalitat, ballant, fent carotes i fins i tot col·locant-se bé la goma de les calces. Wom's Collective no té manies, arriba per reivindicar el poder creador de les dones a través de la música.

Amb les fundadores Clara Luna i Laia Fortià, les files del grup s'han eixamplat ara fins a fer-hi encabir fins a tres músiques més. Les incorporacions són Anaïs Vila, que ja té l'àlbum propi Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record, 2017); Gessamí Boada, cantautora que recentment ha presentat White flowers (Microscopi, 2018), i Magalí Datzira, que llueix el seu nom al disc Joan Chamorro presenta Magalí Datzira (Temps Record, 2014). Amb aquest quintet d'èxit, la formació ha preparat un disc compost per versions de temes fets per dones durant els anys noranta (com per exemple Björk) i per 6 temes propis.

A aquestes cinc ànimes no els faltaran directes per fer brillar les seves veus. La formació té una cita el proper 5 d'octubre a les 7 de la tarda a la FNAC Arenas de la Plaça d'Espanya de Barcelona, i el 20 d'octubre a Llinars del Vallès. 
 

Wom's Collective. Foto: Isabella Antonelli

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, WOM's Collective, videoclip, Anaïs Vila, Gessamí Boada, Laia Fortià, videoclips, Clara Luna

COMENTARIS

Womsong

Marisky, 19/09/2018 a les 18:46

Està super bé!

Tendres guerreres!

Mariàngels, 08/10/2018 a les 19:03

M'encanta!
Força i endavant!

Quin any van crear el grup ?

Anònim, 29/10/2020 a les 21:27

Gràcies !

Molt bé !

Anònim, 04/11/2020 a les 21:46

Quin any va començar el grup ?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.