Estrena

Tornant de l'assaig per la C-17, així sona el nou tema de Power Burkas

La banda presenta el seu quart i últim single abans de la sortida del nou disc aquest 15 de febrer

El concert de presentació de 'Mai nego l'oci' serà aquest mateix divendres a la sala Vol de Barcelona

| 11/02/2019 a les 09:45h

El quartet d'Osona presenta nou disc aquest divendres
El quartet d'Osona presenta nou disc aquest divendres | Juan Miguel Morales
Comencem la setmana amb l'última estrena d'una banda que aviat es llançarà a l'aventura del segon àlbum. Els vigatano-menorquins Power Burkas presenten "C-17", la penúltima de les catorze cançons que s'inclouran al seu proper disc, Mai nego l'oci (Bcore/Famèlic, 2019), que es publicarà aquest divendres 15 de febrer. La cançó vol homenatjar els recorreguts que s'han fet mil cops, i per això titula la cançó amb el nom de l'autopista que tants cops han fet els membres del grup. 



Martí Ferrer, bateria de la banda, posa paraules al que per a ell significa aquesta cançó:
"La rutina que importa és la del viatge i no la de la merda que el precedeix. Els temps morts són els temps més vius, i tornar a casa és no haver-hi anat mai en aquell moment i en aquell estat. Et pots perdre per un camí que coneixes? El moment sempre reviu per molt semblant que sigui a l’anterior, tan feliçment perdut en l’abisme del mai més, i tot floreix de nou, encara que els teus ulls et diguin que no s’ho creuen. Sí, som melancòlics i vitalistes alhora, com no ens havíeu vist mai, i us convidem a gaudir amb vosaltres mateixos dels vostres propis passos feixucs que aixafen camins obstinats plens de sorpreses amagades entre la monotonia de la postmodernitat del nostre irrepetible segle de merda!".

Per veure l'estrena del nou disc de Power Burkas no haureu d'esperar gaire. Aquest mateix divendres 15 debuten amb el nou repertori a la sala Vol de Barcelona. Els acompanyaran Bonestorm i Las Huecas, col·lectius musicals i performatius amics, i es preveuen sorpreses al llarg de la nit.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.