Festivals

Els concerts que acomiaden el 32è Tradicionàrius

El pròxim divendres 12 d'abril el festival celebrarà la cloenda

| 10/04/2019 a les 17:00h

Orquestra Labyrinth Catalunya
Orquestra Labyrinth Catalunya | Arxiu del Tradicionàrius
Ja és aquí l'última setmana de la 32a edició del festival Tradicionàrius. El passat 11 de gener es va inaugurar l'edició d'enguany, i des de llavors ja han passat pel festival un gran nombre d'artistes i grups de folk dels Països Catalans i d'arreu del món. Aquest divendres 12 d'abril el festival celebrarà la cloenda amb una cercavila que acabarà amb un concert al C.A.T., però durant els pròxims dos dies el festival encara es manté actiu. Us desgranem les darreres actuacions del festival.

Les Vespres dels Dimecres: Marcel Casellas presentarà Maria Cruz i Marc del Pino
10/04 (21.30 h) – El Bar del C.A.T. (gratuït)

Com cada dimecres, Casellas portarà dos artistes que no han coincidit mai sobre els escenaris. Aquesta vegada seran la saxofonista Maria Cruz i l'acordionista Marc del Pino, que crearan un concert ple d'improvisació i complicitat entre ells dos i el públic que les vagi a veure.

Rossy Daly i l'Orquestra Labyrinth Catalunya
11/04 (21.30 h) – C.A.T. (6-12 €)

En el marc del festival, es farà la inaguració del Labyrinth Catalunya, un projecte impulsat per l'irlandés Rossy Daly i que pretén mantenir les tradicions musicals i promoure-les entre els joves músics. Durant aquest concerts, el músic vindrà acompanyat per una orquestra formada per músics de diferents països, junts tocaran composicions interculturals i atemporals.

Cloenda Tradicionàrius 2019: crecavila i festa amb La Típica
12/04 (20.30 h) – de la Plaça de la Vila fins al C.A.T. (gratuït amb invitacions)

El Tradicionàrius tancarà les portes amb una cercavila en la qual participaran les colles de cultura de Gràcia que sortiran de la Plaça de la Vila i acabarà al C.A.T., on continuarà la festa amb la banda La Típica i els Castellers de la Vila de Gràcia, que despediran el festival fins l'any vinent.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, colles de cultura de Gràcia, Festival Tradicionàrius, Festival Folk Internacional, Marcel Casellas, Maria Cruz, Marc de Pino, Rossy Daly, Orquestra Labyrinth Catalunya, Tradicionàrius, La Típica, Castellers de la Vila de Gràcia, festivals, CAT

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.