Sona9

Amulet, amb la calma de les Illes

El pop d'autor del músic Antoni Mulet va ser sel·leccionat en els concerts preliminars del Sona9 de Palma

Amulet, Maria Jaume Martorell, Telepredicadors i Cabot al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma

| 01/08/2019 a les 15:00h

Amulet
Amulet | Laura G. Guerra
Amulet és un cantant de Santa Maria del Camí (Mallorca) que fa música d’autor de caire intimista i amb una clara propensió a interpretar cançons plàcides i tranquil·les. Antoni Mulet ha estat semifinalista del Sona9 gràcies al vot popular de la semifinal balear, amb el pop-folk calmat va guanyar-se el públic de Palma.


La trajectòria d'aquest projecte és encara breu i íntima. Va iniciar el camí el 2016, quan va començar a gravar-se temes propis gràcies a la passió per la producció musical. Dos anys més tard amb un seguit d'amics, va decidir posar en marxa Amulet, traient una primera maqueta sota el nom Puput (2018). La segona maqueta En clau de son encara està pendent de sortir.

Antoni Mulet (guitarra acústica i veu) va acompanyat per Gaspar Oliver (bateria), Pere Joan Company (guitarra elèctrica), Paula Ruiz (violí) i Miquel Bennàssar (baix). Entre les principals influències hi trobem referents obligats com Passenger i Mumford & Sons, i a nivell més pròxim, una influència clau és la de Joan Miquel Oliver: “per la capacitat d’innovar i reinventar-se”, i la de Biel Majoral, “per la visió i defensa de la cultura mallorquina”.
 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Mallorca, Sona9 2019, Amulet, Sona9, EDRBalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.