festivals

Els primers noms del festival Strenes 2020

Miki Núñez, Blaumut, Sopa de Cabra, El Kanka o Suu, entre els artistes que presentaran treball a la nova edició del festival gironí

| 18/12/2019 a les 11:00h

Suu
Suu | Arxiu Strenes
El festival Strenes anuncia els primers noms del cartell de l'edició 2020, que se celebrarà del 28 de març al 3 de maig a la capital gironina. Les entrades per als concerts confirmats es posen a la venda avui mateix a la web del festival. Sopa de Cabra va ser el primer avançament de la programació i ja és a punt d'exhaurir entrades. 

Entre els directes anunciats, s'hi inclouen les estrenes de Blaumut el 30 d'abril, que presentarà el nou disc a l'icònic escenari de les escales de la catedral de Girona, i el concert de la cantautora Suu, el 3 d'abril a La Mercè, on la barcelonina mostrarà com sona el segon disc, Ventura (Halley Records, 2019). En la programació del Strenes 2020 també hi consta el nom del terrassenc Miki Núñez, que omplirà l'Auditori de Girona de música festiva el 25 d'abril, i el de La Casa Azul, que estendrà la seva particular revolució musical a les escales de la catedral el dia 2 de maig. 

La setena edició del festival continua apostant per talents internacionals com Lee Ranaldo & Raül Refree, que mostraran Names of North End Woman per primera vegada en directe el 17 d'abril. Una altra cita destacada serà el 3 d'abril a l'Auditori de Girona amb el concert d'homenatge a Nirvana, musicat per Lori Goldston & The Buzz Lovers.

D'altra banda, el cantautor i compositor malagueny El Kanka tampoc no es perdrà la cita, serà el 18 d'abril a l'Auditori de Girona per presentar l'últim EP i per repassar les cançons que l'han convertit en imprescindible dins l'escena peninsular. Seguint amb les propostes nacionals, el 4 d'abril la sala Mirona acollirà el públic més fan de l'indie-rock amb el concert de León Benavente.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, strenes 2020, girona, festival strenes, suu, Miki Nuñez, la casa azul, blaumut, sopa de cabra, el kanka, festivals, nirvana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.