estrenes

Mou-te i escolta Carles Duart

Estrenem el videoclip del tema "El temps m'ha dit" com a avançament del nou àlbum del mataroní

| 22/01/2020 a les 10:00h

Carles Duart
Carles Duart | Quim Cabeza
El cantautor mataroní Carles Duart, fins ara conegut com a Darlas Qwart, recupera el nom per presentar un nou àlbum, Voltes al sol (Aiguamoll Records, 2020). Avui estrenem la que serà la primera cançó de set que compondran el treball, "El temps m'ha dit", gravada en vídeo mentre l'enregistrava amb la banda.


El disc és un cant al carpe diem, a ser conscients del pas del temps i aprofitar tot el que ens porta. Un cant a la vida amb melangia alhora que humor. Amb "El temps m'ha dit", Duart ens convida a l'acció i a deixar la indecisió i procastinació: "Tria ja, mou-te ja", canta, "el temps m'ha dit que no espera ningú". Estilísticament, el tema es mou entre el folk americà i el country, però és només una petita mostra de l'eclecticisme de l'àlbum, que també compta amb cançons inscrites dins el reggae, el pop o la música d'autor.

L'àlbum ha estat finançat a través d'una campanya de micromecenatge i ha comptat amb els músics Jordi Esquerra (guitarra elèctrica i cors), Joan González (baix), Dani Novo (bateria i percussió) i Carles Carmona (teclats) com a integrants de la banda.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Carles Duart

COMENTARIS

Un artista a reivindicar!

Víctor, 23/01/2020 a les 19:00

En Carles Duart compta amb una banda que recomano veure en directe. Un músic mataroní que sorprèn per la seva qualitat.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.