videoclips

«Sí» és la nova reivindicació de No Logo feta videoclip

El projecte en solitari de Kiko Tur d'Aspencat avança una primera cançó

No Logo: «Ara no són temps de ser neutrals»

| 31/01/2020 a les 12:15h

Fotograma videoclip No Logo
Fotograma videoclip No Logo
"Sí" clama No Logo al nou videoclip. Amb aquest tema la veu de Kiko Tur (líder i vocalista de la ja dissolta banda Aspencat) fa un primer avançament del seu projecte en solitari i demostra com, malgrat dos anys de silenci, el seu tarannà reivindicatiu i combatiu es manté intacte. "Jo he tornat a fer cançons per retrobar-me amb vosaltres, des de l'abisme capgirar tots els marges, carregar les paraules, apuntar i disparar-les", versa el raper.


El tema es fa ressò de la lluita i reivindicació que Aspencat ha estat tants anys lliurant, un crit de ràbia contra el sistema, que apareix a l'audiovisual personificat en imatges del president nord-americà Trump. "Vinc a dislocar eixe relat tan consensuat, tan imposat des del skyline del despatx", exemplifica l'artista. No obstant això, No Logo ens ofereix un panorama esperançador, una celebració de les petites victòries assolides i la possibilitat d'aconseguir-ne més a través de la col·lectivitat: "Sabem que un canvi de govern sense el carrer no canvia res", canta el músic.

Aquesta cançó compta amb la producció de Joan Borràs (Oques Grasses) i Ferran Casas i es podrà sentir en directe per primera vegada el 28 de març a la Telecogresca. Més enllà de la primavera, aquells qui enyorin Tur dalt dels escenaris podran gaudir d'ell també al Festival Itaca el 20 de juny, al Cruïlla el 3 de juliol i al Canet Rock el 4 de juliol.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, videoclip, Kiko Tur, Aspencat, No Logo, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.