festivals

El Vida suspèn l'edició d'enguany i presenta ja el cartell del 2021

Després de consutlar-ho amb el públic, el festival vilanoví no se celebrarà aquest any a causa de la COVID-19

L'organització presenta ja part del cartell del 2021 amb artistes com Maria Arnal i Marcel Bagès, Stay Homas, Clara Peya, El Petit de Cal Eril, María José Llergo o Belle & Sebastian, entre d'altres

El festival Vida tanca el cartell de la setena edició

| 04/06/2020 a les 13:00h

Festival Vida
Festival Vida | Ray Molinari
El festival vilanoví havia d'obrir les portes de l'edició d'enguany el proper més de juliol, del dia 2 al 4. Amb el cartell just presentat al febrer, l'esclat de la COVID-19 els ha fet canviar tot el full de ruta. Després de consultar-ho amb el públic, amb més 4.237 participants, el festival ha decidit ajornar l'edició per a l'any 2021, malgrat que ja estaven preparats per dur-lo a terme, implementant les mesures sanitàries adequades.

No obstant això, el Vida ha anunciat ja gran part del cartell del 2021. Dalt dels escenaris del recinte de la Masia d'en Cabanyes hi passaran artistes com el duet Maria Arnal i Marcel Bagés, el trio del confinament Stay Homas, la pianista Clara Peya, el pop metafísic d'El Petit de Cal Eril, a més de Ferran Palau, Enric Montefusco, Ladilla Rusa, Mazoni, Mourn, The New Raemon & Paula Bonet, Núria Graham, Zulu Zulu, Meritxell Neddermann, Paula Valls, Tarta Relena, Mareta Bufona o Pol Batllé, entre molts d'altres. També hi actuaran artistes estatals com la cantaora de Pozoblanco, María José Llergo, o el trap indie de Cupido, i d'altres d'internaconals com els de Glasgow Belle & Sebastian, els australians Parcels, els texans Black Pumas, o els californians !!! (Chk Chk Chk).

Els abonaments per a la nova edició estan a la venda al web i les entrades ja adquirides per aquest any seran vàlides pel Vida 2021. Així mateix, també s'obre l'opció de sol·licitar el reemborsament de les entrades d'enguany, des del 8 de juny, escrivint a tickets[arroba]vidafestival.org.
 

Cartell del Vida 2021

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Belle & Sebastian, ferran palau, el petit de cal eril, clara peya, Stay Homas, Maria Arnal i Marcel Bagès, Festival Vida, Vida, festivals d'estiu, festivals, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.