ACTUALITAT

Nou episodi de 'Clipping' amb Els Amics de les Arts, Guillem Roma i Gemma Ruiz, com a convidats

Avui, dissabte 14, el Canal 33 emet el quart capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

Aquesta setmana, el músic i realitzador Guillem Roma serà el protagonista de la secció “Fabricant de clips”, en un programa en què també intervindran el grup Els Amics de les Arts i la periodista Gemma Ruiz

TV3 aposta per la música catalana amb el nou programa de videoclips 'Clipping'

| 14/11/2020 a les 14:00h

Els Amics de les Arts a 'Clipping'
Els Amics de les Arts a 'Clipping'
Avui, dissabte 14 de novembre, a les 22.20h, el Canal 33 emet el quart capítol del programa de videoclip músicals Clipping. Aquesta setmana, el músic i realitzador Guillem Roma serà el protagonista de la secció "Fabricant de clips", en un programa en què també intervindran el grup Els Amics de les Arts i la periodista Gemma Ruiz. Clipping, que dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català, cada setmana dona cabuda a una quinzena de clips catalans de qualitat.

A la secció "Fabricant de clips", aquesta setmana el músic i realitzador Guillem Roma parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Selma i BrunaPësh, i Alessio Arena i Giancarlo Arena. L’espai "El clip de la setmana" destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret: en aquest cas, Els Amics de les Arts presentaran "El senyal que esperaves", del seu cinquè disc, dirigit pel veu i guitarra Joan Enric Barceló, i realitzat per la mateixa banda.


La periodista de TV3 i escriptora Gemma Ruiz és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Gent normal", del grup Manel, una producció que forma part de la celebració dels 20 anys del recordat programa musical de TV3 "Sputnik".

En aquest quart capítol, es podran veure els clips "Da Mas Over", del combo femení d’inspiració balcànica Balkan Paradise Orchestra, i "Teleapàtic", del trio vallesà de pop electrònic Minova. A més, hi sortiran produccions de Lu RoisLeonmanso Gerard Aledo, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, Guillem Roma, els amics les arts, canal 33, Clipping, Gemma Ruiz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.