El repertori de Sopa de Cabra

Us expliquem les cançons que tocarà el grup en els concerts de retorn

| 07/09/2011 a les 12:20h

El repertori dels concerts de Sopa de Cabra és un dels secrets més ben guardats de la gira de retorn. Estan treballant amb diverses possibilitats a partir de les propostes de cadascun dels membres del grup, i, segons han anunciat, el repertori podrà canviar depenent del dia i la tria final. Segons ha pogut saber Enderrock.cat, durant els assajos d'aquest estiu a Montfullà Sopa de Cabra ha preparat un total de 39 cançons que podeu escoltar en aquesta llista d'Spotify i detallem en aquesta notícia.


Una de les cançons que té bastants números per obrir el concert és "El boig de la ciutat", un tema que ja es va incloure a la primera maqueta del grup i que ha esdevingut una de les peces icòniques de Sopa de Cabra. En aquesta fase inicial també és possible que sonin cançons de la primera època com "Tot queda igual", "Dies de carretera", "L'estació de França" o "Sota una estrella".
Entre els clàssics populars de la primera etapa del grup que no fallaran, per exemple, "Per no dir res", la cançó que tanca el disc La roda (Salseta, 1990), "Si et quedes amb mi", "El carrer dels torrats", "Bloquejats", "Mai trobaràs" o "No tinguis pressa", a més, esclar, de "L'Empordà". El concert està dividit en una part central d'una vintena de cançons i dos tandes de bisos. Tot sembla indicar que "L'Empordà" sonarà en la darrera tanda, acompanyada, depenent del cas, de "Ninyin's Mine"o de la versió del "Rock'n'rol" de Led Zeppelin. Pel que fa a les versions, Sopa rescata el "Guerra", l'adaptació de "War" de Bob Marley que van incloure al disc Ben endins (Salseta, 1991).
Un gruix molt important de temes el formen cançons de la darrera època del grup, com "Si et va bé, "Plou i fa sol", "Deixa'm dir una cosa", "Instants del temps", "La llum", "Els teus somnis" o "Sents". Pel que fa a "El far del sud", sembla que serà la cançó amb la que el grup tancarà el gruix del recital abans dels bisos. "Camins" sona sempre a la segona tanda de bisos, on també pot sonar un medley entre "El sexo" i "Blujins rock".
La cançó que té tots els números per tancar el concert és "Podré tornar enrera".
Entre les rareses més enfocades als fans, en el setlist provisional figuren temes com "La balada de Dicky Deeming", de La roda (Salseta, 1990), i "Flors de fum", del disc Al·lucinosi (Ariola, 1994). Les cançons de l'etapa amb la multinacional Ariola no tenen gaire presència al recital –de fet, no hi sonarà, si no hi ha una sorpresa majúscula, cap cançó de Mundo infierno (Ariola, 1993). Sí que sonarà "Hores bruixes", de Ssss... (Ariola, 1996).

A continuació, el llistat amb totes les cançons que Sopa de Cabra ha assajat per a la gira de retorn, recopilades a partir del setlist del grup en els assajos de Montfullà que podreu sentir aquí

"El boig de la ciutat", "Tot queda igual", "Dies de carretera", "L'estacío de França", "Plou i fa sol", "Sota una estrella", "Si et va bé", "Lletania", "Per no dir res", "Si et quedes amb mi", "La balada de Dicky Deeming", "Deixa'm dir una cosa", "Flors de fum", "Cada minut", "Rock'n'roll", "No vull canviar de pell", "El carrer dels torrats", "Seguirem sommiant", "Hores bruixes", "Bloquejats", "Mala sang", "Instants del temps", "La llum", "Guerra", "Els teus somnis", "Sents", "El far del sud", "Mai trobaràs", "El sexo / Blujins", "No tinguis pressa", "No hi ha camí", "Camins", "Ninyin's Mine", "L'Empordà", "Podré tornar enrera", "M'enganxo", "Nits de glòria", "Cau el sol" i "Sents".

Arxivat a: Enderrock