Bona nit, malparits!

Sopa de Cabra reneix tres nits consecutives al Palau Sant Jordi

| 09/09/2011 a les 07:00h

Divendres 9 de setembre de 2011. 21.30 h. Els llums del Palau Sant Jordi s'apagaran i, si no hi ha cap sorpresa majúscula, la veu de Gerard Quintana entonarà el mític "Bona nit, malparits". Després sonaran els primers acords d'una cançó que corejaran milers de veus. És el retorn de Sopa de Cabra, la banda més gran de la història del rock en català.


Aquesta nit viurem el primer de tres recitals consecutius al Palau Sant Jordi, amb les entrades pràcticament esgotades (encara en queden algunes, molt poques, per a dissabte i diumenge). Sopa de Cabra ha previst un concert de gairebé tres hores, on repassaran una trentena de cançons, des de les primeres composicions del grup, entre les quals la mítica "L'Empordà", fins a les peces de la seva última etapa, com "Camins" o "El far del sud". La formació del grup serà la mateixa de la darrera etapa de la banda: Gerard Quintana a la veu, Josep Thió a la guitarra, Francesc 'Cuco' al baix, Jaume 'Pek' Soler a la guitarra i Pep Bosch a la bateria. No hi serà Joan 'Ninyín' Cardona, guitarrista del grup, mort l'any 2002 i per al qual la banda tindrà un record especial al llarg de la nit.
El retorn de Sopa de Cabra ha esdevingut un autèntic fenomen social. El que havia de ser un únic recital al Palau Sant Jordi s'ha acabat convertint en tres nits consecutives en aquest recinte i una gira que, durant el mes de setembre, els durà a Palma (17 de setembre), Tarragona (24 de setembre) i Girona (31 de setembre i 1 d'octubre). En aquest enllaç podeu fer un cop d'ull al repertori que ha preparat el grup per a tota la gira, que inclou temes de gairebé tots els discos, però especialment de l'època de La roda (Salseta, 1990) i Ben endins (Salseta, 1991) i dels darrers discos Nou  (Música Global, 1998) i Plou i fa sol (Música Global, 2001).







Arxivat a: Enderrock