Uns "2ns" de primera

Estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el clip "2ns" del nou disc de Pulpopop

| 09/11/2011 a les 07:00h

"Per a nosaltres quedar segons al Sona 9 va ser una obertura de portes al públic i als mitjans que va dotar de visiblitat el grup. La gent ha de saber però que el músic es desperta cada dia en un desert, i per seguir aixecant-se un necessita un oasi. L'oasi són les idees i el mitjà per arribar-hi la creativitat" L'experiència s'ha convertit en un tema, "2ns", i en el seu primer videoclip del disc Cuit.


"El clip ha triat la cançó. En Pop tenia ganes de precipitar-se al buit, i li vam dir: 'Home, això ho hem d'immortalitzar!' Però el que es va immortalitzar va ser ell, ja que no es va fer ni una rascada i continua donant-ho tot a l'escenari", diuen els Pulpopop.
Aquest tema forma part del seu disc de debut, que ja fa unes setmanes que es pot trobar a les botigues: "Estem en una interacció constant amb el públic. Al concert de presentació a la sala Luz de Gas l'entrega del públic va ser total. El nostre valor és encomanar alegria i el rock'n'roll, i cada cop notem més que això arriba".
A més, la cançó "2ns" inclosa a Cuit (DiscMedi, 2011) és també la sintonia les càpsules del Sona 9 que s'emeten a través de Televisió de Catalunya: "Som uns apassionats de les músiques de bandes sonores, de les big bands, els musicals i les orquestracions. També hem estat requerits per escriure músiques per a teatre, curtmetratges, documentals... Pensem la música d'una manera orgànica en relació a l'entorn. Així doncs, ens alegra saber que l'altre dia en un programa sobre ocells del canal 33 sonava de fons el 'Vull voler volar', o sentir com en Pere Mas a Catalunya Ràdio ambienta la tesi dels segadors sexuals amb 'La figuera de la saliva'. Música descriptiva sempre en relació a la natura, que és el més important."


Arxivat a: Enderrock