Els Amics actuen al Coliseum

Tocaran el 26 d'abril dins el Festival de Guitarra

| 18/11/2011 a les 08:00h

Dilluns passat, a través del seu blog i les xarxes socials Els Amics de les Arts van anunciar el títol del que a principi de l'any vinent serà el seu nou disc, Espècies per catalogar (aquí podeu llegir-ne la notícia). Avui al seu blog hi ha més notícies: la setmana que ve es posen a la venda les entrades per a un dels primers concerts d'Els Amics.


El 26 d'abril al Teatre Coliseum: aquesta és una de les primeres dates confirmades de la gira de presentació del nou disc d'Els Amics de les Arts. Les entrades per a aquest directe emmarcat dins el Festival de Guitarra i Altres Acords es posaran a la venda el proper divendres 25 de novembre a través de ServiCaixa. A més, el Teatre Kursaal de Manresa va anunciar la setmana passada que el 9 de març del 2012 el quartet també serà l'encarregat d'encetar la nova temporada del teatre.
Els Amics han enllestit la segona setmana de gravació del nou disc sota la producció de Ferran Conangla als estudis 44.1 de Girona. A més dels quatre músics, el bateria Ramon Argali i el baixista Pol Cruells també han passat per l'estudi, per enregistrar les cançons noves que editaran el febrer del 2012.
Arxivat a: Enderrock