Els 50 discos imprescindibles

Manel, Antònia Font, La Iaia i Joan Colomo s'emporten els Premis Enderrock de la crítica

| 03/01/2012 a les 07:00h

La revista Enderrock engega l'any presentant la llista dels 50 discos de l’any 2011: a les primeres posicions hi trobem el reconeixement de la crítica dels Premis Enderrock, que enguany destaca la feina de Manel (millor disc de pop), Antònia Font (artista de l’any), La Iaia (grup revelació), Joan Colomo (millor disc de cançó d’autor), Carles Dénia (millor disc de folk) i Èric Fuentes & El Mal (millor disc català en altres llengües).



Els Premis Enderrock de la crítica enguany consideren 10 milles per veure una bona armadura (DiscMedi/Warner) de Manel el millor disc de l’any i el millor de pop-rock. Antònia Font rep el guardó de millor artista de l’any com a reconeixement d’una fructífera trajectòria que ha tingut un nou capítol brillant amb Lamparetes (Blau/DiscMedi), a més d’un doble àlbum d’homenatge. La Iaia és disc revelació amb Les ratlles del banyador (Música Global), Joan Colomo és el millor disc de cançó d’autor amb Producto Interior Bruto. Vol. 1 (BCore), Carles Dénia és millor artista de folk amb El paradís de les paraules (Comboi) i Èric Fuentes & El Mal, millor disc català en altres llengües.

També podeu descobrir els 50 discos del 2011 ordenats:

<<01-10>>   <<11-20>>   <<21-30>>   <<31-40>>   <<41-50>>


Els Premis Enderrock a Spotify

De la llista dels 50 discos imprescindibles que sortirà publicada amb el número de gener de la revista Enderrock, 44 són a Spotify. És per això que des de la redacció s'ha preparat una llista de Spotify on es poden escoltar la majoria de propostes musicals que han estat qualificades com les millors de l'any segons la crítica dels Premis. En paral·lel també s'ha gestat una llista amb els 10 millors discos en altres llengües i els millors treballs de folk i noves músiques segons la redacció de la revista Sons de la Mediterrània. Podeu sentir les llistes clicant aquí sota, i també podeu seguir les piulades que fan referència als Premis a través de l'etiqueta #PremisEDR.









Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock