El debut d'Acousters

Estrenem en exclusiva el videoclip del seu primer senzill, "Darrere la porta"

| 15/03/2012 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
Avui Acousters publiquen el seu primer disc, Darrere la porta... (autoeditat), que ja es pot descarregar des del seu web en format digital –o des d'aquest enllaç– i que a partir del 22 de març es podrà comprar en format físic. A Enderrock.cat estrenem en exclusiva el clip del tema que dóna nom al disc. Sona així!Acousters es va formar el 2009 i l'integren David Abad (guitarra acústica, elèctrica i veus), Carles Camós (piano), Gerard Parés (bateria i veus), Marta Pérez (veu principal i guitarra acústica) i Albert Ramos (baix i contrabaix). Van quedar entre els 9 finalistes del Sona 9 2011, van obtenir el segon premi al 33è Concurs de la Cançó de Salitja 2011 i el primer premi al concurs Argila Pop 2011 de Quart.
Darrere la porta... conté dotze cançons –entre el pop-rock i el folk– creades per la banda: algunes en català i altres en anglès. Les temàtiques van des de les situacions quotidianes fins als desitjos de present i de futur. Han estat enregistrats al Soundclub Studio de Salt sota la producció de Lluís Costa i han tingut col·laboracions de músics com Cesk Freixas i Carles Sanjosé, després de recollir el suport econòmic necessari a través de Verkami: "Coneixíem la iniciativa per altres projectes musicals i la seva manera d'entendre la cultura, l'art, i la forma de compartir-lo i promocionar-lo ens va agradar des de bon principi. Enregistrar un disc representa un cost molt elevat que no hauríem pogut assumir sense l'ajut dels mecenes. És per això que la seva aportació ha resultat fonamental", explica la cantant Marta Pérez.
Després d’aquest llançament, el grup iniciarà tot un seguit de concerts que els portaran a presentar la seva música a diverses localitats de Catalunya. El primer serà el proper 23 de març a Cassà de la Selva, on actuaran juntament amb Els Amics de les Arts.