La 'Classe mitjana' arriba a Barcelona

Rosa-Luxemburg presentarà el seu quart disc en format reduït

| 18/04/2012 a les 15:00h

El Centre Cultural Teresa Pàmies (C. Urgell, 145) serà l'escenari de la presentació a Barcelona de Classe mitjana (Zeppo Recrods, 2011), el quart disc de Rosa-Luxemburg. Aquest àlbum és una nova etapa per al grup, un aprofundiment en el rock progressiu i simfònic i un arrelament a la música laietana dels 70. El concert serà demà dijous 19 d'abril a les 20 h.


Classe mitjana
és un disc amb un fil argumental: un investigador que indaga el suïcidi d'un amic seu. Al final, però, resulta que no és mort. Així doncs, es tracta d'un viatge d'aprenentatge, d'evolució, que té un final feliç. Tot aquest argument es va desenvolupant al llarg de cançons com "Carta al director", "Abraçada pòstuma" o "Lladró".
A part d'aquesta temàtica central, Rosa-Luxemburg ha aprofitat per tocar temes d'actualitat. El primer que salta a la vista és el títol del disc. A quina classe en concret fan referència? "No sóc pobre ni ric, sóc normal." Això és el que ens explica Pol Fuentes (veu i guitarra), i seguidament afegeix: "Nosaltres som la generació que ha mirat de complir les normes, i quan les ha complert s'ha trobat que tot era mentida".
Altres temes que toquen són l'ateisme o l'afany que tenim d'explicar que tot ens va bé quan en realitat tenim problemes i no els volem explicar.
Rosa-Luxemburg presentarà el disc en directe en formació reduïda. Serà demà dijous a les 20 h al Centre Cultural Teresa Pàmies. Les entrades són gratuïtes. Si en voleu una, consulteu aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock