Un festival fet a mida infantil

Els Amics de les Arts, Els Catarres i Txarango tocaran al primer Petits Camaleons

| 09/06/2012 a les 07:00h

Neix el primer festival pensat per al públic més exigent i sincer de tots: la mainada. Es diu Petits Camaleons i tindrà lloc a Sant Cugat el Vallès el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre. També hi actuaran Lluís Gavaldà, Teràpia de ShockRefreeJoan ColomoAnna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Antònia FontLa Pegatina i Maria Rodés, entre altres.



Els nens i nenes de 3 a 12 anys són els protagonistes de la proposta innovadora de la primera edició del festival Petits Camaleons, que va ser presentada en roda de premsa el passat 5 de juny a Sant Cugat. És una iniciativa pública-privada del Teatre Auditori de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la productora No Sonores, que pretén que sigui un festival de referència on tot està fet a mida dels més petits. Lluny de ser un parc infantil o una guarderia, vol oferir música de qualitat als més petits de la ciutat i del país, tenint en compte que una quarta part dels habitants de Sant Cugat és menor de 18 anys.
Els nens i els adults que els acompanyin podran gaudir de les actuacions en directe dels grups catalans més actuals. Hi haurà tres espais diferents connectats entre ells (el Teatre Auditori de Sant Cugat, l'Escola Municipal de Música i la plaça Victòria dels Àngels), els concerts no duraran més de mitja hora per no distreure l'atenció dels més petits, el nivell de decibels serà l'òptim per a la salut dels nens i l'entrada estarà prohibida als adults que no vagin acompanyats d'un menor.
La variada graella la formen més d'una vintena de grups del panorama català, molts dels quals gens acostumats a tocar per a aquesta mena de públic, la qual cosa suposa un gran repte per a ells, que, com a bons camaleons, hauran de buscar la manera d'adaptar els seus espectacles a aquest nou públic. Passaran per la primera edició del Petits Camaleons artistes com Lluís Gavaldà, Teràpia de Shock, Els Amics de les Arts, Gerard Quintana, The Penguins, Txarango, Landry el Rumbero, Orquestra Àrab de Barcelona, Lluís Coloma, Refree, Joan Colomo, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Antònia Font, La Pegatina, Els Catarres, Atomic Boy Blues, Las Migas, Guillamino, Amansalva, Maria Rodés, 4t 1a i alguns més que encara s'han de confirmar.
Les entrades per a l'esdeveniment ja estan a la venda, i com a tot festival, tindran forma de polseres de diferents colors segons les preferències dels assistents. L'entrada senzilla té un preu de 12 euros i l'abonament, de 25. En podeu trobar més informació al web del festival.
Arxivat a: Enderrock