Girona està d'estrena

El festival Strenes programa 50 concerts el mes d'abril

| 12/02/2013 a les 10:53h

El festival Strenes convertirà Girona en l'epicentre musical del mes d'abril. El leitmotiv d'aquest festival és concentrar el major nombre d'espectacles únics. Entre els artistes que hi presentaran per primer cop material o espectacles inèdits hi ha Els Miralls de Dylan i Pascal Comelade, Lax'n'Busto, Els Catarres, Xarim Aresté de Very Pomelo i Delafé y las Flores Azules


Els Miralls de Dylan 
i Pascal Comelade han escollit Strenes per presentar per primera vegada el seu nou espectacle conjunt. Lax'n'Busto hi oferirà el primer concert de la gira, que servirà de presentació oficial del seu nou disc, Tot és més senzillXarim Aresté, cantant i compositor de Very Pomelo, presentarà per primera vegada el seu esperat disc en solitari, Lladregots. Artistes com Delafé y las Flores Azules o Els Catarres també presentaran els seus nous discos al festival. Són alguns dels exemples dels artistes que prendran part a l'Strenes, que se celebrarà de l'11 al 20 d'abril en diversos escenaris de la ciutat de Girona. 

Concerts exclusius del festival
L'Strenes també oferirà espectacles exclusius que només es podran veure en el marc del festival. Maria del Mar Bonet s'unirà a la Jove Orquestra de l'Auditori de Girona per oferir un concert únic on repassarà els seu grans èxits. Cesk Freixas, un dels cantautors amb més seguidors, oferirà un concert únic amb convidats molt especials. Sidonie realitzaran un concert en format de trio, on tornaran a les seves arrels tot recuperant una sèrie de versions que no fan mai en directe, i s'atreviran fins i tot amb Joan Manuel Serrat. En aquest enllaç es pot consultar la programació completa. El festival es presenta aquest matí en roda premsa a Girona aquest migdia. 
La programació de l'Strenes s'estructura en diverses seccions: Secció Strenes, Secció Únics, Secció El que Vindrà, Secció Descobertes i Secció Activitats. A més, als concerts programats a l’Auditori de Girona i el Teatre Municipal hi haurà una presentació prèvia amb la presència dels artistes abans d’actuar. Igualment, l'Strenes tindrà una presentadora oficial del festival, que enguany serà la periodista de TV3 i col·laboradora d'Enderrock Gemma Ruiz.
Arxivat a: Enderrock