Votació final al Disc Català de l'Any

Ja tenim finalistes del Disc Català de l'Any de Ràdio 4

| 10/03/2014 a les 15:00h

Ràdio 4 inicia la fase final de la votació popular per escollir el disc en català més destacat del 2013 emès per l'emissora Ràdio 4 a través del programa Catalunya Exprés Magazine. Es podrà votar fins al 31 de març a través del seu web.
Txarango Foto: Ibai Acevedo

El Premi Disc Català de l'Any de Ràdio 4 inicia l'última fase amb la votació del millor entre els 10 àlbums finalistes per agafar el relleu al guanyador de l'edició anterior: Txarango.
Els finalistes d'enguany són: 9son per Obert, Aspencat per Essència, Cybee per Cybee, Els Catarres per Postals, Els Pets per L'àrea petita, La Troba Kung-Fú per Santalegria, Manel per Atletes, baixin de l'escenari, Obeses per Zel, Oques Grasses per Un dia no sé com i Projecte Mut per Col·lecció de satèl·lits.
El disc més votat a partir d'ara i fins al 31 de març rebrà el premi que l'acredita com a àlbum més destacat de la temporada segons els oients de Ràdio 4. El seguiment del premi el realitzarà Joan Arenyes al programa Catalunya Exprés Magazine, els dissabtes de 17 a 20 h de la tarda.
Dins els actes del Premi Disc Català de l'Any es potenciarà la música en català a través de tres concerts amb música en directe a la Fàbrica Estrella Damm. Les catuacions seran de sis grups repartits en tres sessions: dimarts 8 d'abril amb Èric Vinaixa i Teràpia de Shock, dijous 10 d'abril amb Projecte Mut i Oques Grasses i divendres 11 d'abril amb Empty Cage i Lax'n'busto. L'entrada és gratuïta i es podrà demanar al portal del Disc Català de l'Any.
Arxivat a: Enderrock