Els Amics de les Arts a un ETC per a tots els gustos

Els barcelonins hi actuaran el 2 d'agost

| 02/08/2014 a les 06:59h

El Camp de Mart de Tarragona està acollint concerts des del passat 10 de juliol, i encara queden uns quants artistes per passar pels escenaris fins al tancament del cicle el 19 de setembre. El dissabte 2 d'agost serà el torn d'Els Amics de les Arts, que arriben amb nou àlbum sota el braç.
Els Amics de les Arts Foto: Arxiu Enderrock
Durant els mesos de juliol, agost i setembre la ciutat que presideix la Costa Daurada es converteix en gran centre de cultura, amb propostes musicals per a tots els gustos. Han passat pels escenaris tarragonins artistes de la talla de Chucho Valdés i amb la tirada de Sergio Dalma, a més de diversos espectacles musicals per a tots els públics.
Els protagonistes del vespre de dissabte 2 d'agost seran el quartet barceloní Els Amics de les Arts, que tot just aquest any estrenen nou disc. Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014) representa un retorn a les cançons directes i a les històries quotidianes que sempre han caracterizat el grup.
Andrea Motis & Chamorro (9 d'agost), Melendi (16 d'agost), Silvia Pérez Cruz (13 de setembre) i  Malú (19 de setembre) són alguns dels artistes que encara han d'actuar al Camp de Mart en el que queda de festival.
Arxivat a: Enderrock