Pantaleó, color i caràcter propi a cada cançó

El grup se situa entre els 20 classificats del Sona 9

| 13/08/2014 a les 15:00h

Els terrassencs Jaume Coll (bateria i percussió), Txus Costalago (piano i teclats), Jordi Massana (baix elèctric), Oriol Corroto (guitarra) i Gerard de Palo (veu i guitarra rítmica) arriben armats amb un exèrcit de cançons preciosistes que esperen que expliquin el principi d'una bona història.
Pantaleó Foto: Arxiu Enderrock

Formen Pantaleó cinc músics provinents d'estils musicals força heterogenis units dins d'una mateixa formació clàssica de rock (bateria, baix elèctric, guitarra elèctrica, teclats i guitarra rítmica i veu), que no obstant fan un indie-pop cuinat a foc lent que combina la varietat instrumental amb la lluminositat dels arranjaments. Cada composició va de la mà d'una musicalitat i un caràcter propis gràcies a l'únic llaç que les vincula, la poesia, fent que el seu repertori sigui divers i sentit.
El grup va guanyar la votació popular del 1r Sona 9 Festival que es va celebrar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona i serà present a la fase final del concurs. Aquí teniu l'enllaç de la seva fitxa al Sona 9.
Arxivat a: Enderrock