Maria Rodés i Txarango al Curtcircuit

Queden tres mesos d'actuacions al festival

| 14/09/2014 a les 07:00h

El Curtcircuit es va estrenar el 2013 amb l’objectiu de reivindicar el paper de les sales i facilitar concerts i visibilitat a grups emergents. Organitzat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), l'edició d'enguany es va tornar a engegar al febrer. Maria RodésTxarango i León Benavente són alguns dels grups que actuaran a l'octubre.
Txarango Foto: Noemí Elias

Queden tres mesos fins a la clausura del Curtcircuit, però la primera quinzena d'octubre és la més forta quant a actuacions. Als habituals del festival The Pepper Pots i The Excitements (21 d'octubre i 21 de novembre) se li suma l'actuació de Maria Rodés (10 d'octubre) en solitari, però també les de Txarango + CyBee (4 d'ocubre), Hidrogenesse + Espanto (11 d'octubre) i Shotta + Hombres Bala (18 d'octubre).
Una de les jornades musicals més esperades és la que reunirà León Benavente i Egon Soda, el dissabte 4 d'octubre. León Benavente (un supergrup amb membres de Tachenko, Nacho Vegas Schwarz), que enguany ha publicat un nou EP amb missatge crític sota el nom de Todos contra todos (Marxophone, 2014), serà l'anfitrió d'una nit de pop-rock d'autoria. Els barcelonins Egon Soda, que segueixen rodant en directe el seu segon disc, El hambre, el enfado y la respuesta. El difícil segundo disco de Egon Soda (Naïve, 2013), seran els encarregats d'obrir la vetllada.
Al novembre quedaran els concerts de Kiko Veneno + Refree  (5 de novembre) i Che Sudaka + La Shinga (26 de novembre), mentre que al desembre actuaran Juan Chamorro Trio + Magalí Datzira a Girona.
Arxivat a: Enderrock