Els últims actes de la Mercè

Manel, Txarango i La Troba Kung-Fú encara han d'actuar

| 23/09/2014 a les 07:00h

Queda una nit de menú musical contundent abans que el piromusical de clàssics populars doni per tancada la festa major de la ciutat comtal. Manel, Txarango, La Troba Kung-FúDelafé y las Flores Azules i una bateria de grups suecs encara han de trepitjar els escenaris.
Txarango Foto: Arxiu Enderrock

Una de les novetats de la Mercè d'enguany és l'escenari Mediteràniament. Ubicat a la platja del Bogatell, amb el mar ben a la vora, el nou espai acollirà dimarts 23 de setembre les actuacions de Manel (21 h) en el que serà el darrer concert de la gira de presentació d'Atletes, baixin de l'escenari (DiscMedi/Warner, 2013), Txarango (23.30 h) i La Troba Kung-Fú (1.30 h).
També hi haurà música al Parc del Fòrum, de la mà de Tremendos (23 h), Fundación Tony Manero (24 h), La Sucursal + Meñique (0.30 h) i Delafé y las Flores Azules (2 h). També hi haurà música a altres espais, com l'Avinguda de la Catedral, la plaça de Sant Jaume i la plaça de Calatunya, on actuarà l'Orquestra Plateria.

La Mercè més internacional
Estocolm és la ciutat convidada aquest any a la Mercè. La capital sueca tindrà una nit d'homenatge que anirà a càrrec de sis grups del país nòrdic. Tres d'aquestes bandes (Mariam de Bellever, Seinabo Sey i Zhala) actuaran a la plaça de Joan Coromines, mentre que els restants (Postiljonen, Frida Sundemo i NONONO) oferiran els seus concerts a la plaça dels Àngels.
Arxivat a: Enderrock