La música moderna s'amplifica

El nou curs a l'Auditori de Barcelona també serà pop-rock

| 14/10/2014 a les 07:00h

Amplificats és el nom de la nova sèrie de músiques modernes que L’Auditori va estrenar el darrer divendres 10 d’octubre amb un concert de Refree. Durant tot el curs hi actuaran Marc Parrot, Anna Roig, Joana Serrat, Sanjosex i Love of Lesbian, entre altres.
Joana Serrat Foto: Alicia Aguilera

Amb Amplificats L’Auditori de Barcelona proposa una programació que va més enllà de la música clàssica per atreure nous públics i consolidar-se com l’espai de referència de totes les músiques a Barcelona. La programació d'Amplificats inclourà concerts de pop, jazz, cantautor, gòspel, funk, etc. El cicle es planteja a partir de dos eixos: potenciar els creadors catalans i establir ponts musicals internacionals. 

L’Auditori vol donar cabuda als artistes i creadors catalans i ser part activa d’aquest sector. Els propers d'acutar-hi seran Marc Parrot (23/10), que hi presentarà el seu últim disc, Sortir per la finestra (Música Global, 2014), Pegasus (30/10), Sanjosex (14/11), CaboSanRoque (28/11), Love of Lesbian amb Guillem Albà (04/12) i Marc Miralta Flamenco Reunión (12/12). 

El 2015 s'hi presentarà el nou treball d'Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Un pas i neu i un pas, editat per Satélite K (16/01); Maria Coma hi farà el concert de final de gira de Celesta (23/01), i Joana Serrat hi interpretarà el seu darrer treball, Dear Great Ganyon (27/02). 

Concerts especials
L’Auditori estableix una relació especial amb Blaumut i Obeses com a formacions convidades de la temporada. Aquestes dues bandes treballaran directament amb diferents àrees artístiques: Blaumut es vincula al Servei Educatiu presentant el taller T’enCANTArà (18/04), on els nens a partir de 5 anys podran cantar i compartir escenari amb aquesta banda de pop. Obeses s’uneix a la Banda Municipal de Barcelona per oferir un dels concerts més sorprenents de la temporada, Obeses 3D (21/05).
Arxivat a: Enderrock