Caïm Riba enceta la setmana a Enderrock TV

La Carta Esfèrica presenta el seu nou disc a El Punt Avui Televisió

| 20/10/2014 a les 13:00h

Clara Peya amb els seus mil i un projectes, el cantautor tarragoní Albert Jordà i Dani Caracola explicant el proejecte Brigada Intergeneracional seran els protagonistes musicals de la setmana a 'L'Illa de Robinson'.


"Volarà" és la cançó del disc A 306 km (Music Bus / Sony Music) que ha escollit Caïm Riba per interpretar avui en directe a Enderrock TV. El fill de Pau Riba i membre de Pastora presentarà a la petita pantalla el seu disc en solitari. Serà a la recta final del programa L'Illa de Robinson, cap a les 22.45 h.
Així engega la setmana: dimarts serà el torn de la banda del Ripollès La Carta Esfèrica, que acaba de publicar el disc L'últim tresor (Música Global).
Dimecres serà el torn de Clara Peya: la pianista i compositora barcelonina visitarà Enderrock TV acompanyada de Judit Neddermann i Dídac Fernández per interpretar una de les cançons de  Tot aquest soroll (Nómada 57, 2013).
Albert Jordà, el cantautor tarragoní, serà el protagonista dijous 23 d'octubre tot presentant Cançons visibles (Right Here Right Now, 2014), el seu quart disc.
I finalment, divendres serà el torn de Dani Caracola, que passarà pel plató d'El Punt Avui Televisió per explicar el projecte col·lectiu Brigada Intergeneracional.

Caïm Riba Foto: Arxiu Music Bus
Arxivat a: Enderrock