Kepa Junkera i Pau Vallvé, en viu

Tres festivals encapçalen l'agenda: Tradicionàrius, BarnaSants i Musica't

| 22/01/2015 a les 15:00h

Els tret de sortida del BarnaSants amb Toti Soler i Vanessa Martín, el Festival Tradicionàrius amb Vrang i Kepa Junkera & Sorginak, el Musica't de Badalona i els concerts de The Free Fall Band i Sílvia Pérez Cruz & Ramón Fernández Miró són les cites imprescindibles per al cap de setmana.
Kepa Junkera Foto: Arxiu Enderrock

El Festival Tradicionàrius continua el seu viatge el divendres 23 amb Corrandes són Corrandes i els noruegs Vrang i el diumenge 25 amb Kepa Junkera & Sorginak. A més a més, dissabte 24 tindrà lloc el Garrotxinàrius a Olot, una activitat paral·lela del festival que enguany estarà dedicada a les danses valencianes i gregues.

Engega el BarnaSants
Toti Soler serà l'encarregat d'inaugurar dissabte 24 la cita de cançó d'autor més esperada, el festival BarnaSants. Ho farà acompanyat de Gemma Humet i Joan Massotkleiner, i tots reivindicaran a l'Auditori de Terrassa la figura d'Ovidi Montllor. Les actuacions seguiran amb Vanessa Martín i s'allargaran fins al 10 d'abril.

Cita hivernal a Badalona
El dissabte 24 Pau Vallvé i el seu darrer treball, Pels dies bons, inauguraran la setena edició del festival Musica't de Badalona, un dels clàssics d'aquesta època de l'any. Seguirà el barceloní en aquesta cita el músic ebrenc Joan Rovira el divendres 25. El cap de setmana vinent serà per a Jordi Ninus, una de les veus emergents que es podran descobrir en el cicle, i per als músics autòctons Maria Arnal i Marcel Bagés.

A més a més, Mataró rebrà les visites de The Free Fall Band i Sílvia Pérez Cruz & Raül Fernández Miró; Dulce Pájara de Juventud i El Último Vecino tocaran a Barcelona, i Jordi Sandalinas oferirà un concert a Salt. Podeu consultar més detalls a l'agenda d'Enderrock.cat i EDR . 
Arxivat a: Enderrock