Joan Miquel Oliver presentarà nou disc a l'Strenes

El concert de presentació serà el 25 d'abril al Teatre Municipal de Girona

| 23/01/2015 a les 15:00h

Un any i mig després del comiat d'Antònia Font, Joan Miquel Oliver segueix perfilant la seva trajectòria en solitari. D'aquí a uns mesos publicarà el tercer disc d'estudi, i ha escollit el festival gironí per presentar-lo en directe.
Joan Miquel Oliver Foto: Xavier Mercadé

L'enyor d'Antònia Font encara és ben viu, però la vida segueix i el compositor i guitarrista de la formació balear Joan Miquel Oliver cultiva tot el seu potencial multidisciplinar. Recentment ha publicat la novel·la Setembre, octubre, novembre (L'altra, 2014) i l'hem vist a dalt dels escenaris amb el trio galàctic Col·lectiu Eternity –format per Oliver, Sisa i Quimi Portet–. Ben aviat el mallorquí publicarà la tercera referència en solitari, després de Surfistes en càmera lenta (Blau/DiscMedi, 2005) i Bombón mallorquín (Blau/DiscMedi, 2009). 

El nou imaginari de Joan Miquel Oliver es podrà escoltar el 25 d'abril a l'Strenes de Girona i l'acompanyaran Xarli Oliver a la bateria i Jaume Manresa (ex Antònia Font) als teclats. Les entrades ja es poden comprar al web del festival. A més, també actuarà al Vida Festival i al Primavera Sound. 

El cartell de l'Strenes
A banda del concert d'Oliver, de moment només han anunciat dos concerts més de la tercera edició: La Companyia Elèctrica Dharma inaugurarà el festival i iniciarà així la gira de 40 anys (10 d'abril), i l'endemà el quartet de pop clàssic Blaumut presentarà l'esperat segon disc.
Arxivat a: Enderrock