L'hora de les promeses del jazz català

Dimarts 27 engega l'Esmuc Jazz Project

| 27/01/2015 a les 07:00h

L'Esmuc fa anys que contribueix a la creació i l'impuls dels nous valors musicals a Catalunya, i ara vol ajudar que aquests tinguin més difusió. És per això que l'escola ha engegat l'Esmuc Jazz Project, un altaveu de la generació que puja. La formació actuarà dimarts 27 de gener a L'Auditori de Barcelona.


El departament de Jazz i Música Moderna de l'escola ha creat l'Esmuc Jazz Project amb la intenció de posar de manifest el bon moment que viu actualment el jazz català, així com constituir una plataforma per donar a conèixer les noves promeses del jazz de casa nostra. També s'espera que l'eina sigui útil en els camps de la creació, la recerca, la interpretació i la interrelació entre els departaments de l'escola. De fet, la presentació tindrà lloc en el marc del Cicle de Grans Conjunts de l'Esmuc.

Cada projecte s'articula al voltant de la figura d'un autor de renom dins el jazz i la música moderna. A partir d'aquí, els integrants donaran ales a la seva creativitat, ja sigui recreant o reelaborant la seva obra, o bé creant un material original inspirat en l'essència de la seva música. El músic escollit per constituir el primer projecte de la formació és Keith Jarret, i la representació tindrà la direcció de Francesc Capella, Joan Díaz, Joan Monné, Joan Sanmartí i Lluís Vidal. L'Esmuc Jazz Project es presentarà al públic dimarts 27 de gener a les 19 h a la Sala Oriol Martorell de Barcelona.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz