Cultura, gastronomia i territori al Púbol en un Núvol

El festival realista del Baix Empordà celebra la segona edició el 31 de juliol i l'1 d'agost

| 29/07/2015 a les 07:00h

Púbol en un Núvol recupera l'essència i el format dels festivals d'abans: tot un dia a la plaça del poble amb tot tipus d'activitats per fer. Durant dues jornades, el 31 de juliol i l'1 d'agost, al municipi de la Pera es viurà un ambient festiu i de celebració per gaudir de l'Empordà més visual i sensitiu. Els protagonistes musicals seran Sergi Fargas, Le Petit Ramon, Esperit! i Les Sueques.
Les Sueques Foto: Arxiu Enderrock

Punts gastronòmics amb tapes fetes amb cura i detall, begudes lligades al territori, cinema a la fresca, tres editorials per fomentar la lectura, un espai per donar cabuda a la mainada i moltes activitats més. Els dies 31 de juliol i 1 d'agost el municipi baixempordanès de la Pera acollirà tot tipus de mostres culturals i del territori, reunint els assistents al voltant de la plaça del poble i convertint-la en l'espai central del petit món de Púbol en un Núvol.

Divendres 31 de juliol Púbol en un Núvol recupera el cinema a la fresca amb la primera projecció de la pel·lícula Brahman, del bisbalenc Marc Cuscó. Abans, però, es podrà gaudir del concert intimista de Sergi Fargas, que ha engegat un camí cap a l'essència. Fargas, que sembla no cansar-se d'experimentar amb sonoritats ben diverses, portarà algunes impressions que ha anat trobant en aquest camí i ens endinsarà en la música espiritual.

El plat fort musical arribarà dissabte 1 d'agost amb els concerts de Le Petit Ramon, Esperit! i Les Sueques. Músic de la vella escola, Le Petit Ramon arribarà acompanyat de la banda Waldorf Astori, que ja va entrar amb ell a l'estudi per enregistrar Senyores, senyores, senyores (Le Chien Malade, 2015). Al disc -homenatge velat a "Girls, girls, girs" d'Elvis Presley- Ramon Faura hi recull totes les seves obsessions sonores: swinging London, psicodèlia, punk, folk... Per afegir màgia a l'assumpte, simbòlicament, la seva àvia és de Púbol. Esperit!, el projecte de l'incansable Mau Boada, i Les Sueques, el grup d'indie i pop-rock més extrem i visceral que acaba de publicar el primer llarga durada, Educació física (El Genio Equivocado, 2015), són la resta de convidats.
Arxivat a: Enderrock, festivals, pera, les sueques, esperit!, le petit ramon, sergi fargas, baix empordà, púbol en un núvol