Les bombolles solidàries de Boxets

Els vallesans presenten un nou clip: "Bombolles de colors"

| 06/07/2016 a les 14:59h

El grup de rock de Terrassa Boxets ha publicat un videoclip amb una finalitat solidària: millorar la vida dels nens i nenes amb immunodeficiències primàries. Titulat "Bombolles de colors", el clip supera les 65.000 visites. 


En només dues setmanes el videoclip solidari de Boxets, "Bombolles de colors", ha superat les 65.000 visites a Youtube. La cançó forma part del quart disc dels vallesans, A prop (Temps Record, 2016). 

El videoclip pretén incentivar la recerca en immunodeficiències primàries (IDP) al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). La companyia farmacèutica CSL Behring es va comprometre a fer-se càrrec del primer any d'una beca predoctoral si el vídeo arribava a les 20.000 visites, i amb l'acord assolit amb la Barcelona PID Foundation van decidir donar un euro per cada visualització del videoclip. Ara, l'Obra Social 'La Caixa' ha decidit sumar-se al projecte finançant el segon any de beca si el vídeo arriba a 100.000 persones. 

Els terrassencs ja han enregistrat quatre discos, Quimera (Temps Record, 2003), Follia (Temps Record, 2008), Entropia (Temps Record, 2012) i el darrer, A prop. La quarta referència discogràfica de Boxets recull els temes més destacats del grup i alguns d'inèdits en acústic.  

Amb "Bombolles de colors" s'enceta una etapa de convivència entre les empreses privades, el VHIR i la societat civil amb l'objectiu comú d'avançar en el camp de recerca de l'IDP. Es calcula que hi ha 250 malalties minoritàries que afecten 1 de cada 2.000 nadons catalans. Ara s'està buscant un altre inversor per cobrir el tercer i últim any de la beca. 

En la gravació hi han participat coneguts com Martina Klein, Àlex Corretja, Anna Tarrés, Pep Bou, Mònica Green, Sergi Samper, Juan Cámara i Joan Lluís Bozzo, l'alumnat de Sant Gervasi Infant Jesús i nens i nenes amb IDP.
Arxivat a: Enderrock, rock, bombolles de colors, terrassa, boxets, videoclip, Barcelona, solidaritat, IDP