Inspira celebra 10 anys a l'Apolo

El 28 d'octubre amb Ariana Abecasis

| 26/10/2016 a les 15:00h

Després de quatre discos i desenes de concerts, els barcelonins Inspira arriben a l’edat màgica de deu anys i ho volen celebrar a casa en companyia del seu públic. La gran festa d'aniversari serà el 28 d'octubre a la sala [2] de l'Apolo.
Inspira Foto: Noemí Elias

Ha plogut molt des que Jordi Lanuza va començar a assajar amb Àlex Martínez i Darío Vuelta aquelles cançons que acabarien formant Cova placenta (Cydonia, 2008), el primer disc del grup, produït per Santi Garcia. Ja en aquell període inicial es van sumar al projecte Cristian Diana i Fer Acosta, que s’han mantingut des de llavors a la banda.

Moltíssima gent ha col·laborat amb el projecte des d'aleshores, a través de discos com Escapistes (2010) o Amunt! (2013) –produïts per Pau Vallvé i editats amb el segell Amniòtic Records– i fins arribar a l'àlbum Greta (BankRobber, 2015) i a la incorporació del bateria Xavi Molero 'Mole', que tanca la formació actual. Amb tots ells, i sobretot amb tots els que han seguit la banda en els diversos estadis de la seva trajectòria, la banda busca brindar per aquests deu anys de grans moments compartits.

La nit l'obrirà Ariana Abecasis a les 20.30 h, i tot seguit Inspira pujaran a l’escenari preparats per a una nit carregada de sorpreses i emocions. 


Arxivat a: Enderrock