Exposició

Avui s'inaugura la Calella Camping Expo

Enderrock comissaria una exposició que recorda el Calella Camping Rock i s'inaugurarà el 2 de desembre

| 02/12/2017 a les 11:00h

Calella Camping Rock
Calella Camping Rock | Ferran Sendra
El 5, 6 i 7 de juliol va tenir lloc al Camp Municipal d’Esports de Calella  el primer festival de rock realitzat a l’estat espanyol de tres dies de durada. Va ser un punt de trobada entre la influent Ona Laietana, el prestigiós rock andalús i les bandes emergents madrilenyes de l’anomenat ‘rock bronca’. S’hi van reunir sobretot grups catalans i madrilenys, entre els quals destacaven Suck Electrònic Enciclopèdic, Iceberg o Atila al costat d’uns Ñu, Asfalto o Triana, que van actuar davant 15.000 o 20.000 espectadors (6.000 segons la policia municipal), al llarg de més de 30 hores de música i diversió.

Tot i que el cartell anunciava 18 actuacions, al final van ser 21 artistes procedents del rock laietà i progressiu qui va pujar a l’escenari. En el programa hi havia una majoria de catalans (Atila, Iceberg, Suck Electrònic Enciclopèdic, Croma, Bhakta, Borne, Tribu + Santi Arisa, CMB i una gran jam session amb Santi Arisa, Max Sunyer i altres) i madrilenys (Ñu –la primera banda del rocker Rosendo–, Asfalto, Coz, Paracelso –amb el popular Gran Wyoming–, Vade Retro, Manzanita i Pedro Ruy Blas + Dolores), a més dels andalusos Triana i els càntabres Bloque. Al final també s’hi van afegir el catalans Pharmacus, el valencià Eduardo Bort i el jove grup gironí Fràgil.

Amb motiu del seu 40è aniversari, l’Ajuntament Vell de Calella acull una exposició que rememora aquell gran festival a través de fotografies, cartells, discos, retalls de premsa, documents diversos i un muntatge audiovisual inèdit fins ara amb l’audio d’algunes de les actuacions del festival. A més, músics de la majoria dels grups que hi van participar recorden què va significar per ells el Calella Camping Rock.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest dissabte 2 de desembre a les 19 hores i s’acabarà amb una recreació lliure d’un dels moments més recordats del festival de Calella: la Jam Session. En aquesta ocasió, els músics que la dirigiran són Max Sunyer (guitarra), Santi Arisa (bateria), Rafael Escoté (baix) i Josep Mas “Kitflus” (teclats). L’exposició es podrà visitar fins el proper 11 de març.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Max Sunyer, Santi Arisa, La Tribu, Calella Camping Rock, Iceberg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.