Actualitat

La sala Apolo obre les portes per ensenyar què hi ha rere els escenaris

Més de 120 sales europees s'han unit a la iniciativa Open Club Day i obriran les portes el 3 de febrer

La sala Apolo fa 75 anys i ho celebra amb 12 mesos d'activa retrospectiva

| 26/01/2018 a les 09:02h

Sala Apolo
Sala Apolo | Juan Miguel Morales
La sala Apolo s'ha unit a la iniciativa Open Club Day del proper 3 de febrer. Es tracta d'un dia en què més de 120 sales de concerts de 10 nacionalitats diferents obriran les portes.

En el cas de l'Apolo, al llarg del dia es faran diverses activitats obertes al públic, on es podrà veure com funciona una sala. És un dia per a tots els que tinguin ganes de saber què hi ha darrere l'escenari d'una de les sales més importants del país.  

Es començarà amb una visita guiada per part de l'antropòloga i historiadora Eva Espinet, que a més és qui s'ha encarregat d'escriure el llibre sobre els 75 anys de la sala. Explicarà les curiositats històriques de l'Apolo, com per exemple que ha estat un parc d'atraccions, una pista de patinatge i un ring de boxa. 

El dia seguirà amb un vermut a La 3 de l'Apolo, on es resoldrà els dubtes dels visitants. Finalment, es farà una visita tècnica per les instal·lacions de la sala. L'equip de l'Apolo explicarà com funciona la sala des que es confirma un concert fins que la banda baixa de l'escenari. 

L'Open Club Day forma part del programa #LiveStyleEuropa, coordinat per Live DMA, una xarxa no governamental europea que treballa per donar suport i promoure les condicions del sector de la música en directe.

En pots trobar més informació al web de l'Open Club Day

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, open day club, apolo, Sala Apolo, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.