estrenes

Edna Sey, soul de vena africana

Avancem "Shine" i "Celebrate It" dues cançons del nou disc de la cantant que estrena aquest proper 11 de maig

Concert de Joana Gomila i The Sey Sisters al Palau Robert

| 08/05/2018 a les 12:00h

Edna Sey
Edna Sey | Arxiu artista
Edna Sey, integrant del trio The Sey Sisters, reprèn la trajectòria en solitari amb el seu nou àlbum Stay Focused (RGB Suports, 2018), que es publicarà aquest proper divendres 11 de maig. Des d'Enderrock avancem dues de les cançons de la seva nova aventura discogràfica.

 
El tema "Celebrate It" és un cant de celebració a les coses bones de la vida. Segons explica Edna Sey, "de moments dolents a la vida ja en tenim prous, i les bones notícies no les celebrem prou", per tant, aquesta cançó és una manera de celebrar i "trobar moments bons en tot el que ens passa". 


En la mateixa tònica de positivitat, "Shine" és una carta d'amor per a tothom, també per a un mateix i "per a la persona que tens al teu costat i que et fa brillar, sigui la teva parella, un amic o la teva mare", comenta la cantant. 

Aquests dos primers avançaments de Stay Focused mostren les dues vessants de la marca Edna Sey. D'una banda, "Celebrate It" és un tema soul a l'americana, mentre que "Shine" mostra la vena natal de la cantant, més africana. 

Després de la sortida del seu primer EP, Just Being Myself (autoeditat, 2015), amb quatre cançons, ara Sey s'aventura amb un nou treball discogràfic més obert i amb més experimentació que els temes de The Sey Sisters. Tot i això, l'artista afirma que "continua sent música negra, mostra una visió pròpia del soul i de la meva herència afromusical". Edna Sey explica que aquest nou àlbum és la seva carta de presentació oficial, la seva manera de presentar qui és i què canta, una manera de "centrar-se", tal com defineix el nom del disc, que en català significa 'centra't'. Confessa que ha estat un procés d'autodescobriment en què ha volgut plasmar un missatge d'amor i positivitat.

De fet, les cançons del nou àlbum giren al voltant d'una reflexió vital: si et centres i saps què vols fer, sabràs cap on anar. Edna expressa: "Actualment tenim molts estímuls i acabem sense fer res", i diu que ens cal "fer un clic" per aïllar-nos i veure què és el que realment ens mou a la vida. 

Per poder estendre aquest missatge, Edna Sey passarà pels escenaris del Festival de Pedralbes, pel Jamboree i per moltes altres sales del territori català que s'anunciaran a través de les seves xarxes socials.

The Sey Sisters en concert Foto: Gerard Mercadé

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Sey Sisters, soul, estrenes, Edna Sey

COMENTARIS

Sentiments a flor de pell

Rosa Roigè Sala, 08/05/2018 a les 15:03

Excel.lent Edna!
Sempre al teu costat....en moments bons, dolents i brillants!
Tú brillar amb llum pròpia!
Molts d'éxits!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.