Estrenes

Kela agraeix aquest any amb «El reflex»

Estrenem en primícia el nou senzill de la cantant valenciana, «El reflex»

| 25/07/2023 a les 12:00h

Kela
Kela | Arxiu
El 2022, Kela va decidir fer un gir a la seva vida. Va abandonar el món de la medicina i va fer un salt a l'estudi de gravació per endinsar-se en el món de la música. D'aquí va sortir l'àlbum debut El mirall (Primavera d'Hivern, 2022), amb què va guanyar el Premi Ovidi 2022 a Artista Revelació i va ser seleccionada al Sona9 2022. Per agrair aquests canvis en la seva trajectòria vital i expressar totes les experiències viscudes en aquest any, Kela presenta el nou senzill "El reflex", que avui estrenem en primícia.


"Fa un any que em trobe davant el mirall i observe com hem canviat". Així comença la nova cançó de Kela, en la qual busca recollir totes les sensacions i experiències viscudes en el seu pas del món de la medicina al de la música. Des del "Sabotatge" que li crema "La pell" a "190 graus", fins a "L'espiral" de les nits on els "Àtoms" vibren, i l'eco d'un tràgic "T'estimava", tota la peça és una gran referència al seu últim treball discogràfic per narrar aquesta nova etapa en la vida de la cantant, que no vol "Rebobinar".

De tots aquests records i uns solitaris acords amb la seva guitarra neix la idea d'"El reflex". Amb unes vocalitzacions que destaquen per sobre de la resta d'instruments, Kela canta sobre una atmosfera de sintetitzadors i instruments distorsionats que segueix en línia amb l'estil electrònic del seu anterior disc.



El senzill s'acompanya d'un videoclip que recull tots aquests moments especials del seu últim any -estudis, viatges, escenaris...- gràcies a la col·laboració de tothom qui ha volgut aportar el seu material audiovisual. D'aquestes col·laboracions destaquen especialement el fotògraf Julio Cebolla amb les imatges gravades a la 15a edició del Feslloc i Rebelarte amb les imatges del concert de presentació del disc de l'any passat a Pego.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Kela, edrvalencia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.