videoclip

«Arribes tard» d'Andrea Mir ja té videoclip

La rubinenca presentarà el seu disc en directe al Marula Cafè de Barcelona el proper 25 de maig

«Arribes tard», la carta de presentació d'Andrea Mir

| 10/05/2018 a les 11:30h

Andrea Mir
Andrea Mir | Frans C. Font
La rubinenca Andrea Mir posa videoclip al single del seu primer disc. La cançó "Arribes tard", que ja vam estrenar en el seu moment a Enderrock, ja té vídeo i també l'estrenem nosaltres.  El tema mostra l'adéu definitiu a una relació perduda i l'empoderament davant les exigències de la vida: si venies a buscar l'Andrea d'abans, ja arribes tard. 



Aquest és el tema que dona nom al disc i és també el primer videoclip del nou àlbum de la cantautora. El clip, gravat majoritàriament al palauet de Can Xipell de Tiana, transmet el mateix missatge que el disc: creure en l'essència de cadascú. Els dos escenaris que hi apareixen, el palauet i l'interior d'una casa, contraposen les dues cares d'Andrea Mir: el palau representa el seu vessant reivindicatiu, i la casa, el costat més personal. Per intensificar aquest empoderament, Mir canta acompanyada de cinc joves que mostren el suport de la gent que l'envolta en aquest procés de reivindicació d'una mateixa. 

Mir va llançar el seu nou disc, Arribes tard (Wave Factory Studio, 2018), el passat 6 d'abril i presentarà els seus 10 temes al Marula Cafè de Barcelona el proper 25 de maig.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Andrea Mir, videoclip, Arribes tard, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.