Videoclip

Pasturant a la platja, estrenem el nou videoclip de Germà Negre

La formació banyolina presenta el clip "La cabritinha", cançó que forma part del seu segon àlbum d'estudi, 'Molt de porc i poca salsitxa'

Germà Negre torna amb més crítica política: estrenem «La vaca de la mala llet»

| 11/06/2018 a les 12:00h

Germà Negre se'n va de casament al seu nou videoclip, "La cabritinha", i avui l'estrenem en exclusiva a Enderrock.cat. Els banyolins han adaptat una cançó de patxanga del portuguès Quim Barreiros on es narra un casament entre un legionari gallec i una cabra, i ho han plasmat a l'audiovisual així:


Adrià Estarriola, violinista de Germà Negre, explica que el videoclip es va rodar a la platja de la Rubina, a Empuriabrava, durant una tarda. Si hagués de definir la cançó amb tres adjectius, aquests serien "catxonda, divertida i festiva". 

Al nou disc de Germà NegreMolt de porc i poca salsitxa (Halley Records, 2018), s'hi poden trobar crítiques de tot tipus: a les desigualtats econòmiques, al mal repartiment de les riqueses o a la corrupció política. L'àlbum es titula així perquè volen descriure "la sensació que a nivell de país hem viscut, des de molts punts de vista: hem donat molt i hem rebut molt poc".

L'estrena del videoclip coincideix amb la gira catalana de presentació del seu segon àlbum. La primera data de presentació oficial del disc serà el 23 de juny al Festival Ítaca de l'Estartit, i la banda seguirà el 26 de juny a la Festa Major del Masnou i el 7 de juliol al Barretina Rural Fest de Siurana d'Empordà. Aquests seran els primers concerts d'un estiu carregat de bolos.

Germà Negre. Foto: Arxiu Grup

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Germà Negre, videoclip, estrena, La Cabritinha

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.